Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Akční thriller o loupeži, únosu a s R. De Nirem. To zní slibně, řeknete si. No jo, ale ono zdání klame. Protože jak to sledujete, tak Robert je tam jen chvilku a zbytek obstarává J. D. Morgan. To by ještě šlo, je to sympatickej herec, takže v pořádku, jenže on je ten příběh hrozně nuuudneeej. Není tam nic moc zajímavýho nebo extra navíc. A i když se tam pak objeví nějaký ty twisty (včetně závěru), tak to není žádná velká pecka. A kámen úrazu taky je, že použili do filmu G. Carano (bojovnice MMA) a D. Bautistu (wrestler), ale jejich potenciál je totálně nevyužitej. Na souboj tam ani nedojde.... no jo no, tak nic. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zatraceně svižný béčko, kterému nemám problém dát i přes lehčí předvídatelnost a pár jemných nedostatků přestřelenější nadprůměrné hodnocení, neboť jsem se u toho prostě od první minuty až do závěrečného, povinného happyendu, upřímně bavil a užíval si celou tu docela slušně našláplou jízdu. Zápletka tedy byla vážně toho béčkovějšího, jednoduššího ražení, ovšem její zpracování bylo dynamické, napínavé a s několika opravdu fajn zvraty. Film pak disponuje i slušnou dávkou akce, která je opravdu povedená, skvěle nasnímaná a překvapivě i krvavá. Bus 657 je ale i hodně o emocích, což byl docela risk, nicméně tentokrát to poměrně vyšlo a lze je skutečně označit za značně působivé. Jinak mě bavil i styl a vizuál, ovšem asi tím nejvýraznějším prvkem je obsazení, kde mě velmi mile překvapil sympatickým projevem J. D. Morgan, který mi tu fakt sedl, ale i statní herci tu odvedli v poměrně výrazných postavách vážně přesvědčivé výkony, navrch pak samozřejmě s třešničkou na dortu, mistrem Robertem de Nirem, který i v menší roli nad všemi ostatními opět jasně vyčníval. Linka č. 657 je zkrátka povedená, nenáročná, zábava, se kterou mohou mít problém skutečně jen ti největší hnidopichové. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $50,136Tržby Celosvetovo $3,324,184 ▐ skoro by sme tu mali podarenejší klon Speed 2 ale nie ide o dosť dobre vystavanú kriminálku, kde tá naivita nemá našťastie také rohy aby to nejak tu vytvorenú atmosféru zničila, Jeffrey Dean Morgan to tu pekne ťahá, ma to dobrý náboj a vyšperkovanosť /70%/ ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela zábavná akční béčkárna s pár hláškama, kterou překvapivě netáhne Robert De Niro nýbrž Jeffrey Dean Morgan. Příběh občas nedává moc smysl, nad čimž jsem ochotnej přihmouřit oko a naopak oceňuju sympatickou snaha o pár twistů. Jen jsem teda dost rozpačitej z uplnýho závěru v autobusu, kdy jsem Popeovi to jeho dobráctví vůbec nevěřil stejně jako klid, s jakym ho Vaughn přijal (za mě uplně zbytečná scéna, bohatě by postačilo, kdyby Vaugh v klidu odletěl do Mexika). Třetí hodně slabá hvězda za akci určitej oldschoolovej feeling. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Chvíľka napätia a boom, petardy, šampanské, konfety, striptérky vyskakujú z torty. 1000 komentárov na csfd. Človek sa zamyslí a pochopí. Do boha už som starý. Kde sú tie časy, keď som s malou dušičkou písal POMOvi, lebo som ako veľký frajer "čo nebude googliť", domrdal vstupný test. A teraz? 1000 motherfucking komentárov. Tak ma napadá, že som radšej mohol napísať knihu. Inak nedostávajú sa nejaké peniaze za 1000 komentov? Hodilo by sa mi na fixu na počítač. Už som sa mi z tých komentárov ošúchali písmenká. Jáj a toto jej aj o nejakom film. Nóoo tak bol to úplne priemerný film. Skôr thriller ako akčný. Jeffrey sa už 6 rokov snaží premeniť na akčného hrdinu. A ja stále nie som presvedčený, či mu to žeriem alebo nie. Naopak oveľa rýchlejšie sa medzi mojích obľúbencov tlačí Dave. Ktorého postava nestála za nič. Naopak Gina je v mojej priazni od začiatku, akurát skôr by som ju chcel vidieť vo filme kde lieta z bitky do postele a z postele do bitky po celú stopáž. Tu je úplne zbytočná. A na záver Robert. Ten v mojej priazni je už dlho, ale ak bude točiť takéto filmy ala Bruce lakomý lenivý Willis, ktoré sú pod jeho úroveň, môže tú pozíciu rýchlo vypratať. Keď dal Laco viac ako 2* čakal som lepšie pecku. Priemerné 3*. Túto zostavu by som rád videl v úplne inom filme. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama