Reklama

Reklama

Hranice

  • Česko Policejní hranice (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Cooper (Telly Savalas) je drsný policajt patřící k hraniční stráži. Ničí jedno auto za druhým a jeho parťáci padají jako mouchy. Jeho rodinou je mexický mladík Benny a jeho žena. Benny se bohužel zaplete do obchodu s místním mafiánem, který nelegálně převáží uprchlíky do USA, kde vykonávají tu nejhorší práci. Benny začne mít brzy problémy a to je práce pro Coopera... (type_B)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímě Savalase nijak vysoce neuznávám, neříkám že je špatný ale je pro mě jen průměrný herec. A nejinak je to i tady hraje tu prostě....průměrně. Film odkoupený Tromou? Čekal jsem zábavu ale dostal jsem spíšehloupý akčňák s velkým přehršelem keců které mě dost nudily. Nicméně akčnější scény jsou zábavné ale celý film je spíše ke spánku. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kojak střeží hranici USA a Mexika a občas poučuje nějakýho mexičana s květákem na palici, co má dělat. Květákovec ho ale neposlechne a namočí se do problémů. Pak nastoupí na scénu opět Kojak a pomůže mu ten problém vyřešit. Celý je to ovšem takový bez nápadu, lehce předvídatelný a hlavně dost nudný. Za zmínku stojí snad akorát honička na úplnym začátku. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Hranice je i název o něco staršího filmu s Jackem Nicholsonem z roku 1982. Námět je podobný, ale rovnou říkám, že pozdější verze s Nicholsnem je lepší. Film samotný není nezajímavý, scény z jatek, kam jsou přiváženi uprchlíci, jsou celkem prima. Jinak trpí film vcelku statickými scénami a dlouhými úseky, kde dominuje jen jeden z herů. Konec už je však o dost svižnější. Tato verze se Savalasem je taková,no, víc romantická, řekl bych. Docela dobré jsou i dialogy, není jich mnoho a jsou i celkem vtipné. Bez zajímavosti není ani to, že úplný konec filmu se typově dost přesně shoduje s druhou verzí z roku 82. ()

Reklama

Reklama