Reklama

Reklama

Dámský podnik

(seriál)
Brazílie, (2013–2018), 43 h 21 min (Minutáž: 51 min)

Hrají:

Rafaela Mandelli, Juliana Schalch, Michelle Batista, João Gabriel Vasconcellos, Gabriel Godoy, Guilherme Weber, Einat Falbel, Isabel Wilker, Tony Mastaler (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(51)

Brazilský seriál z produkce HBO vypráví příběh Karin, Luny a Magali, tří atraktivních, inteligentních žen, které se chtějí společnými silami pokusit o revoluci ve své profesi. Dívky, které se ocitly na křižovatce své pracovní kariéry, sdílejí jednotnou vizi - proč by nemohlo to nejstarší povolání na světě využívat moderního marketingu a plánovacích metod? Za použití marketingových nástrojů těch největších korporací zkoušejí nejrůznější strategie - od prodeje rozluček se svobodou ve svatebních obchodech až po nabídku "poukázek na služby" pasažérům letecké společnosti, kteří uvízli během své cesty. Karin, Magali a Luna, jež chtějí docílit loajality svých nejlépe platících zákazníků, jsou připraveny stát se opravdovými podnikatelkami a užívat si života v přepychu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Enšpígl k tomuto seriálu (3)

Dámský podnik (2013) 

I když jsem psal do příslušné diskuze, že Dámský podnik už kroutí svou druhou serii, zdejší lenochodi na to serou. Tak tedy brazilské ťapiny opět v akci a opět to má drive a sexy úroveň. Pozor nečekej tsunami šousťaček i když samozřejmě starej dobrej sexík se tady taky najde, ale to hlavní je tady ťapinskej byznys a neskutečně kreativní nápady vůdčí ťapiny Karin, která si jde spolu s přáteli za svými podnikatelskými nápady. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Opět do mého života zavítaly mé oblíbené a obchodně velmi schopné brazilské ťapky. Těšil jsem se, protože předchozí dvě série měli šmrnc, ale tentokrát převládlo trošku zklamání. Ve snaze posunout serii do více dějových linek navlečených na hlavní představitelé serie se v některých dílech vysloveně ztratil "Trade Mark" téhle série, sales marketingu prostituce. Jako novinku jsem tak dostal nekonečné scény vztahů hlavních hrdinů, kterých jsem za svůj život viděl už tuny a hrozně to srazilo diváckou atraktivitu celé série. Vlastně to popírá i samotný název seriálu co je to za podnik, když tam všichni řeší jestli se chtěj nebo nechtěj , zahybaj, nezahybaj a další bla bla. Ještě štěstí, že má seriál postavu Ariela, protože jak se na něj obrátila pozornost, lítaly hlášky, vtipný situace a bylo zase dobře. Ono bylo dobře i tehdy když se přešlo na cokoli jiného než vztahy, jen to nebylo v takovým rozsahu jak to nabídli první dvě série, škoda, přeškoda. ()

Série 4 (2018) (S04) 

Nejlepší na zatím poslední serii Dámskýho podniku byl určitě Arielův závěrečný rodinný paradox, to bylo vychataný do detailu. Škoda že čtvrtá serie loví tolik much na jeden talíř, protože na talíři je až příliš plno. Přitom některé složky ať už pokrytectví celé společnosti, vývoj nové ťapiny, samozřejmě vše kolem Ariela, pokus Magali o vybudovaní komunity, perfekně vypointovaným namalovým obrazem to bylo skvělý, ale třeba Karin mě úplně přestala bavit, přitom ona byla můj Lovebrand Dámskýho podniku. Povedly se i ty souložící prostřihy hlavních představitelů. Je vidět, že seriál dělají profíci, chtějí děj a vývoj posouvat, ale možná by neškodilo, kdyby si všichni dali pár michaček, nějaký MDMA a může to jít zase to sexuálního marketingu a já bych jen zatleskal. ()

Reklama

Reklama