foto

Iddo Goldberg

  • nar. 5.8.1975 (45 let)
    Tel Aviv, Izrael

Biografie

Iddo Goldberg je britsko-izraelský herec a producent. Narodil se 5. srpna 1975 ve městě Haifa v Izraeli. Díky tomu mluví plynně hebrejsky. U nás ho známe především pro roli Bena z britského tv seriálu TAJNÝ DENÍK CALL GIRL. Ben je ex-přítel Hannah, se kterou se po jejich rozchodu stali nejlepší přátelé, ale Ben k Hannah stále chová hluboké city.

S rodinou se přestěhoval z Izraele do Anglie, když mu bylo 10 let. Vyrostl v St. John´s Wood v severním Londýně. Iddo opustil školu v 16 letech, aby se mohl věnovat herectví. V roce 1999 si zahrál Setha v tv filmu BIBLICKÉ PŘÍBĚHY: JEŽÍŠ, 2004 se objevil v populárním britském komediálním seriálu MALÁ VELKÁ BRITÁNIE. V roce 2008 ztvárnil postavu Ytzchaka Shulmana ve filmu ODPOR po boku Daniela Craiga a Lieva Shreibera a 2010 ve filmu CIZINEC.

Goldberg je ženatý s herečkou Ashley Madekwe.

Alex "alecki" Ratimec

Herecká filmografie

Filmy

2019 Faith
2018 Anon
Driven
2017 Úkryt v zoo
2013 Pekelná jízda
2012 And While We Were Here
2011 Sbohem Berlíne (TV film)
2009 Neustlané postele
The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
Turnaj zabijáků
2008 Odpor
2007 Maraton lásky
Nestanu se tvojí ženou
Relief of Belsen, The (TV film)
2006 Bye Bye Harry!
Jste zralí na lásku ?
2005 Last Rights (TV film)
Malý výlet do nebe
Stůj, ten mobil není tvůj
2004 Ochránce
Svatba po židovsku
2001 Vzpoura (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
1998 Fast Food

TV seriály

2021 Ledová archa (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2020 Ledová archa (TV seriál)
994 vagonů na délku (S01E10)
Vlak žíznil po krvi (S01E09)
Tak se točí dokola jeho svět (S01E08)
další epizody (10)
Westworld (TV seriál)
Decoherence (S03E06)
Genre (S03E05)
2018 Chyťte ho! (TV seriál)
We'll Let You Know (S02E04)
Selenite (S02E03)
Génius (TV seriál)
Kapitola šestá (S02E06)
Kapitola pátá (S02E05)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Blue Pages (S01E10)
Shot on Location (S01E08)
Grace Under Pressure (S01E07)
Freedom Fighters: The Ray (TV seriál)
The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
An Enemy Among Us (E08)
A Brady-American Christmas (E06)
další epizody (5)
Salem (TV seriál)
Black Sunday (S03E10)
Friday's Knights (S03E08)
The Man Who Was Thursday (S03E07)
2016 Salem (TV seriál)
The Reckoning (S03E03)
After the Fall (S03E01)
2015 Supergirl (TV seriál)
Red Faced (S01E06)
Tut (TV seriál)
Part Three: Destiny (E03)
Part Two: Betrayal (E02)
Part One: Power (E01)
Salem (TV seriál)
The Witching Hour (S02E13)
Midnight Never Come (S02E12)
On Earth as in Hell (S02E11)
další epizody (13)
2014 Salem (TV seriál)
All Fall Down (S01E13)
Ashes to Ashes (S01E12)
Cat and Mouse (S01E11)
další epizody (13)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
Red Light (E03)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Berlín (S10E21)
2012 Jan (TV seriál)
2011 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2010 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2008 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2007 Skins (TV seriál)
Jal (S01E03)
Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2004 Nathan Barley (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2000 Attachments (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)