Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Fr 

všechny recenze uživatele

“JEDINĚ KDYŽ PROJDEŠ UTPENÍM, MŮŽEŠ POZNAT PRAVÝ ŠTĚSTÍ“ /// (prohlásil Prachař poté, co se málem posral…) Tak tak, o hluboké myšlenky tady nepude. Spíš ukázat trošku tý exhibice, zachlastat (víno z flašky), zhulit se a něco zprznit. Že jsou to věci zajímavý? Tak tady ne! Fešákům (hele, nic pro ti těm týpkům nemám, nevaděj mi, dokonce bych řekl, že jeden z nich umí i hrát…) se snaží sekundovat stará Krausová, předvádějící doutnající stodolu, která by prej ještě mohla chytnout… Píčovina, ve který kromě akoholdrogovýho opojení nemá smysl nic hledat. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Su neustále zhulenej (a proto můžu čumět na cokoliv!). 2.) Zjistím, proč je dobrý si vzít na prázdniny (dovču) kameru. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Foma 

všechny recenze uživatele

Michálek špatný filmy netočí a sám jsem zažil hodně situací a postav, který odpovídají těm z filmu. Abych řek´pravdu, obyvatelé Česka (většinou tedy Češi) neumí objektivně hodnotit českou tvorbu, spíš se jí často snaží shodit. To je tady v tom prostoru dost normální :-). A když jim film nastaví zrcadlo (jako tento), tak se jim to už vůbec nelíbí :-)))! Přesto na konci filmu zasvitne světlo naděje a lásky, v to pořád a vždycky doufám :-), ať už ve filmu nebo v životě, u Čechů i nečechů :-). ()

Reklama

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Omluvte mě za to, že jsem tak vulgární, ale myslím si o tomto filmu to samé, co si myslí jeho tvůrci o svých divácích. Slyšel jsem od několika lidí několik protichůdných historek, jak se mohlo stát, že tyhle scény někdo nalepil za sebe a nazval filmem, a ze všech vyplývá, že jde o něco mezi vědomým pokusem okrást lidi o peníze za vstupenky a absolutní rezignací, kdy nikdo ani neměl v plánu odevzdat film, který by měl být "dobrý". Vážně mě uráží, že si tohle někdo troufne dát do kin. Někdy se produkce rozpadne, to se nedá nic dělat, a nevyprodukovat nasmlouvaný film je určitě problém, ale když je výsledek ve stavu, v jakém je tenhle film, nikdo by neměl mít drzost to prodávat za plnou cenu. Všichni lidi, kteří na tom pracovali, postrádají náznaky autorské důstojnosti a lidské slušnosti. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Film naprosto o ničem. Tohle byl očistec. Děj tam žádný v podstatě není, to co se tváří jako děj je jen nějaký paskvil, taková slepenina záběrů. Chtít za tohle peníze je výsměch všemu a všem a pro mě suveréně nejhorší a nejodpornější film co jsem v poslední době viděl.... Prachaře by měli zakázat! Když budete přepínat mezi dalšími programy, o nic nepřijdete. Bože můj, jak až nízko může padnout tvorba v Česke republice? Jen je škoda, že tímto shitem moc hezkou reklamu Francii neudělali. ()

kowalski 

všechny recenze uživatele

Proč umí režisér Vetřelce natočit parádní film z Provence a proč to nemumí Vladimír Michálek? Ačkoliv by to šlo kdyby se některé dialogy neblížili úrovni kameňáku, že mi bylo trapně za ty herce co to hrají a musí odříkávat. Prostě to sklouzlo na tu nejnižší úroveň kdy všichni chlastaj víno rovnou z flašky a pak to celé působí, že si tam všichni jeli udělat dovolenou a až potom si zahrát ve filmu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • „Vždycky jsem chtěl být pořádně pokérovanej. A když už jsme měli hrát rockery na útěku, byla to ideální příležitost,“ vzpomíná herec Vojta Kotek na svůj nápad udělat si tetování, kvůli němuž musel být každý den na place o tři hodiny dřív než jeho parťáci Jakub PrachařKryštof Hádek. (SONY_)
  • Hraji frontmana kapely, který vidí věci, které ostatní lidé nevidí, a říká věci, kterým ostatní moc nerozumí. Všichni si o něm myslí, že je idiot. Ale na konci se ukáže, že co říkal, byla pravda. Když o tom tak přemýšlím, hraju asi trochu blbce,“ říká o své roli Jakub Prachař. (SONY_)
  • „Je to taková road movie na jednom místě bez auta,“ uvedl producent filmu Vojtěch Frič. (SONY_)

Reklama

Reklama