foto

Olina Kaufmanová

  • nar. 1.6.1968 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Olina Kaufmanová se od narození pohybovala mezi vzduchoplavci. I toto se stalo důvodem, že jedním z jejích rozsáhlejších projektů se stal třídílný dokumentární cyklus s názvem Česká vzduchoplavba. Od konce studia střihové skladby na FAMU v roce 1996 spolupracuje na autorských projektech.

ČSFD.cz

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Milada
2016 Prázdniny v Provence
2014 Pohádkář
2012 Posel
2009 Stínu neutečeš
2004 Non Plus Ultras
1999 Ani málo, ani moc (TV film)
Eliška má ráda divočinu
1997 Liščí doupě (TV film)
1995 Katrin a Rut (studentský film)
Maminka (studentský film)
1994 To hezké růžové (studentský film)

TV seriály

2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)

Dokumentární

2015 Dobré úmysly
2014 Pirátské sítě
vlna vs. břeh
2011 ČT Live - Blue Effect Acoustic Time (koncert)
Em a On
2010 Příběh plzeňského piva (TV film)
2003 Česká vzduchoplavba (TV film)
2002 Pařížské břicho vzpomínek (TV film)
1998 Terra Australis (TV film)
1995 Carnevale di Venezia
Mezní situace (TV film)
Nebe nad Mikulovem

Hudební videoklipy

2014 Chinaski - Každý ráno (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 vlna vs. břeh
2011 Em a On
2003 Česká vzduchoplavba (TV film)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace