foto

Radim Hladík ml.

  • nar. 15.5.1971 (47 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Uznávaný a vyhledávaný zvukový mistr nejen u nás, ale i v zahraničí. Je držitelem čtyř ocenění Český lev a to za snímky Zapomenuté světlo (1996), Je třeba zabít Sekala (1998), Eliška má ráda divočinu (1999) a Rebelové (2011). Do jeho bohatého portfolia patří i snímky Perníková věž (2002), Obsluhoval jsem Anglického krále (2006), O rodičích a dětech (2008), Rodina je základ státu (2011), Vrásky z lásky (2012) a mnoho dalších filmů, dokumentů, krátkých filmů, reklam, televizních soutěží či rozhlasových spotů. Od roku 2006 je spolumajitelem zvukové produkční a postprodukční firmy BlueTools, s.r.o.

Bio Art Production

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Rašín (TV film)
2016 Anděl Páně 2
Prázdniny v Provence
Teorie tygra
2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
Pohádkář
2013 Donšajni
2012 Posel
Vrásky z lásky
2011 Rodina je základ státu
2010 Domina (TV film)
Kráska a netvor 1950 (TV film)
2009 Jarmareční bouda
2007 O rodičích a dětech
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
2004 Non Plus Ultras
Román pro ženy
2003 Mazaný Filip
2002 Perníková věž
2001 Babí léto
Rebelové
2000 Anděl Exit
1999 Eliška má ráda divočinu
Praha očima...
Šest statečných
1998 Je třeba zabít Sekala
1997 Do nebíčka
1996 Zapomenuté světlo
1995 Poslední přesun
1994 Amerika

TV seriály

2018 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Súdánský student (S02E03)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2016 Lucie: Příběh jedný kapely
2015 Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Ludmila Peterková versus Clarinettino Ondřeje Kukala (S01E05)
2014 vlna vs. břeh
2013 5 pravidel
Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát

Skladatelská filmografie

Filmy

1996 Zapomenuté světlo

Herecká filmografie

Filmy

2013 Donšajni

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 ČT Live - Blue Effect Acoustic Time (koncert)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace