Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Trapárna největšího kalibru.Ani čekání v ordinaci u doktora není tak nekonečné jako sledování tohoto filmu.Režisér Michálek vybrakoval film Bobule a snažil se natočit něco na ten způsob,ale hodně mu to ujelo a už ten děj nesrovnal.Tři kamarádi Vojta Kotek,Jakub Prachař a Kryštof Hádek mají malou hudební kapelu a odjedou relaxovat do Francie kde má Vojta Kotek tetu kterou hraje Jana Krausová.Je to taková typická žena středního věku která ráda flirtuje s mladýma klukama takže je z příjezdu hochů velmi nadšená.Má dceru Sofii kolem které se celý film točí tahle parta mladíků.Do toho se herecky přimotá pro mě velmi nesympatická Chantal Poullain která se ani po "100 letech" v ČR pořádně nenaučila česky a tak jí občas někdo nastrčí do filmu s francouzkým příběhem kde se vždycky zjeví jen na chvíli,ale žádný herecký výkon stejně nepředvede.Pokud má někdo rád filmy o ničem tak tohle je přesně snímek který by s přehledem vyhrál titul ABSURDNOST ROKU. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se snažil najít na filmu něco fajného a zajímavého, leč bohužel, kde nic není ani smrt nebere. Ještě bych tak chápal, kdyby se ta partička kolem filmu prostříhala k pár záběrům, které by pak dala na youtube, ale dělat z toho celovečerní film je marnost nad marnost... Takže jedinou hvězdičku dávám za kozičky paní Krausové. ()

Reklama

kowalski 

všechny recenze uživatele

Proč umí režisér Vetřelce natočit parádní film z Provence a proč to nemumí Vladimír Michálek? Ačkoliv by to šlo kdyby se některé dialogy neblížili úrovni kameňáku, že mi bylo trapně za ty herce co to hrají a musí odříkávat. Prostě to sklouzlo na tu nejnižší úroveň kdy všichni chlastaj víno rovnou z flašky a pak to celé působí, že si tam všichni jeli udělat dovolenou a až potom si zahrát ve filmu. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak říkaval pan Werich, pokud má být hra dobrá, musí v ní o něco jít. Jenomže v této parodii na film nebyl žádný děj. Šlo v zásadě jen o jednu velkou filozofickou otázku: Najde Jakub svůj vysněný záchod včas? Koho to zajímá, pro toho bude mít film obrovský úspěch a pokud se tohle bude lidem líbit, pak celý náš film směřuje tam, kam směřují kroky Jakuba Pracháče celý film... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“JEDINĚ KDYŽ PROJDEŠ UTPENÍM, MŮŽEŠ POZNAT PRAVÝ ŠTĚSTÍ“ /// (prohlásil Prachař poté, co se málem posral…) Tak tak, o hluboké myšlenky tady nepude. Spíš ukázat trošku tý exhibice, zachlastat (víno z flašky), zhulit se a něco zprznit. Že jsou to věci zajímavý? Tak tady ne! Fešákům (hele, nic pro ti těm týpkům nemám, nevaděj mi, dokonce bych řekl, že jeden z nich umí i hrát…) se snaží sekundovat stará Krausová, předvádějící doutnající stodolu, která by prej ještě mohla chytnout… Píčovina, ve který kromě akoholdrogovýho opojení nemá smysl nic hledat. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Su neustále zhulenej (a proto můžu čumět na cokoliv!). 2.) Zjistím, proč je dobrý si vzít na prázdniny (dovču) kameru. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Hudba, která hraje na diskotéce, je píseň „Ještě se připlazíš“ od kapely J.A.R., pouze v instrumentální verzi. Píseň jako taková vyšla na desce „Eskalace dobra“ až téměř rok po premiéře filmu Prázdniny v Provence. (MTHRFCKR)
  • Námět a scénář vznikl podle zážitků scenáristy Daniela Miňovského z cestování po Francii a pobytu u známých. Reálný základ tak mají i některé figury filmu, například postava rázovitého moravského vinaře, který se usadil na statku ve Francii a kterého hraje Igor Bareš. (SONY_)
  • „Je to taková road movie na jednom místě bez auta,“ uvedl producent filmu Vojtěch Frič. (SONY_)

Reklama

Reklama