Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cynthia Rothrocková a Jeff Wincott pracujú v špeciálnej policajnej jednotke. Vďaka majstrovskému ovládaniu ázijských bojových techník kung-fu sú totiž tou najnebezpečnejšou zbraňou vo výzbroji policajného zboru. Podarí sa im samotným zlikvidovať celý gang priekupníkov zbraní? (oficiální text distributora)

Recenze (36)

castor 

všechny recenze uživatele

„Jsi na tenkém ledě.“ – „Ale mám výhodu, protože umím bruslit!“ Sean Thompson je zpátky (i když ho hraje jen tak mimochodem Jeff Wincott), po svém boku má znovu Billie (Cynthia Rothrock) a už spolu zřejmě nespí, a proti sobě mnohem zajímavější soupeře (Evan Lurie, Leo Lee, Billy Drago, Sherrie Rose), než v prvním díle. A ve znovu pitomoučkém příběhu, kdy přijde záhadně o život Seanův starý známý, nabízí i lepší choreografii soubojů. Vše odstartuje úvodní bitka v parku, ve které dealeři čekají na dobře mířený úder, pokračuje několika solidními (i uměle vyvolanými - trio chlapíků chce hrdinčinu kabelku) bojovými sekvencemi, aby vše vyvrcholilo ve staré továrně. Vždycky mi to přišlo o třídu lepší než první díl (**). Má to tempo i „nápad“ a toho času série Martial Law patřila k tomu lepšímu, co VHS produkce bojových filmů nabízela!! Jen si teď říkám, zda by nebylo pro poldy lepší, kdyby ty grázly jednoduše a rovnou pozatýkali. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

U mňa je dvojka taká dobrá atroja. Aj keď trojka mala pre mňa lepší dej tak aj dvojka má svoje čaro. Jeff nezklamal a zase ukázal ako dobre ovláda bojové umenia. A dobre sa pozeralo aj na Cynthiu,ktorá ukázala že v nej niečo je. Dej tu nebol zlý ale mal aj svoje slabšie miesta. Bojové scény nebol vôbec zlé. Len škoda toho že tu nebolo viac takých klasických hlášok z akčních filmov 80. rokov,ale neva. Som zvedavý ako u mňa obstojí prvý diel. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Můžu ihned s chutí říci, že je to lepší než jednička, ale bohužel nejslabší film (V době kdy to píšu), co točil Kurt Anderson. Tady ta atmosféra jaksi nefunguje jako u ostatních bojových filmů, které točil on. Je to škoda, protože právě od Andersona bych čekal něco poctivějšího, ale i tak se na to dalo koukat. Špatné to nebylo, a konečně se jednalo o film, kdy nejsou dva bratři, jeden umře, a druhý se chce pomstít nebo vypátrat vrahy, takhle totiž přesně vypadá skoro každý film Kurta Andersona. V těchto filmech hraje velkou roli Bojové umění, a mě se to líbí. Průměrné 4*. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Misia spravodlivosti 2". Prvú časť som nevidel, takže nemôžem porovnávať, ktorá je lepšia. Či boli natočené ešte aj ďalšie pokračovania vôbec netuším. Vlastne i ku tomuto titulu som sa dostal celkom náhodou. Všimol som si, že tam hrá Cynthia Rothrock, tak som si to pozrel. Cynthia Rothrocková je ženskou verziou Chucka Norrisa. Vždy stojí na strane spravodlivosti. Každého zločinca, ktorý jej skríži cestu zmláti ako žito a skope ako elektrika. Presne tak to predviedla i v tomto filme. ** ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Maje chuť na béčko a zavzpomínat si na staré časy, koupil jsem si v nostalgickém rozmaru tento film. Začnu trochu z jiné strany. Film jsem sledoval s českými titulky, protože dabing prostě nemám rád, ale po nějaké době jsem se rozhodl titulky nevnímat, jak byly odfláknuté (kupříkladu „I don’t understimate, so you don’t understimate me.“ přeloženo jako „Já nepotřebuju tebe, tak ty nepotřebuj mě.“ a další.). K samotnému filmu. Příběh mi přišel v rámci žánru v pořádku. Ne však už samotný herci. Neherečka Cynthia Rothrock, která drží tyč hůř než vařečku a v bojových scénách přesvědčuje pouze svou ohebností, se svým „hereckým výkonem“ jednoznačně přehrává Jeff Wincotta. Určitě v tom má prsty i střihač, který nedokázal zkrátit některé scény, z nichž nejkřiklavějším případem je rvačka Jeffa v tělocvičně. Z pozice fanouška bojových umění mi přišlo nechutné americké pojetí bojových umění: míchaní korejského, japonského a filipínského bojového umění, takže mi z toho bylo na zvracení. Výsledkem je hnusný guláš. Choreografie akčních scén, jak už zde bylo zmíněno, je však také otřesná. Taková zoufalá zábava občas neuškodí, člověk si váží více dobrých filmů. 20 % ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 11. března do 8. dubna 1991 v USA, a to ve městě Los Angeles (lokality Downtown, Lower Grand Tunnel, Runyon Canyon a Valley Generating Station). (GASTON73)

Reklama

Reklama