Reklama

Reklama

Tygří spáry

  • Česko Tygří drápy (více)

Obsahy(1)

Policistka Linda Mastersonová (Rothrock) je už unavená z obchůzek po městě coby volavka. Šanci jí dá vedoucí komisař, když jí svěří aktuální případ tzv. „obchodníka se smrtí“. Vraha, který se zaměřuje na mistry a trenéry bojových umění a jedinou stopou, kterou zanechává, jsou specifické škrábance na jejich tělech. Jako pomocník je k Lindě přidělen dočasně suspendovaný Tarek Richards (Merhi), který je v oboru bojových umění specialistou. Stopy vedou do čínské čtvrti mezi vyznavače tzv. tygřího stylu. (J.Connor)

(více)

Recenze (45)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Oldschool, kung-fu rychlokvažka. Příběh naprosto primitivní, bojové scény byli dobré a bylo jich víc než dost, nejvíc se mi na filmu stejně líbila záporná role - Bolo Yeung a to jsem se bál, že celý film se bude řehnit v brýlích a čmárat po zdech (naštestí jsem se mýlil) proč se mi líbil nejvic Bolo? Dobře bojoval, opět ty jeho děsivé oči a určitě předvedl víc než dva hlavní hrdinové sehranější mín jak Dempsey a McPeacová. Hudba byla dobrá a v celkově vzato, když to tak všechno sečtu a odečtu je to čistý průměr. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No po pravde prumernej film kterej hlavne opet funguje jako nostalgie je to takova detektivka avsak obohacena o skvele bojove umeni tria Merhi Rothrock a Yeung jejich souboje se nikdy neokoukaji jinak jako kriminalka o patrani po vrahovi by to uslo pokud ovsem pred filmem uvidite trailer budete hned vedet ze Yeung je ten vrah takze zadne velke prekvapeni se nekona i tak se to da ale bez problemu zkouknout celkove uchazejici zalezitost ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu se nic neděje a pak když se začne dít, říkám si, že lépe mi bylo, když se nic nedělo. Totálně nevyužitý kamenný labyrint (proč neměl alespoň nějaké nástrahy a léčky), laciné souboje a energickými výboji šlehající děda. Otevírání brány a prostorové přenesení mělo alespoň trochu mystična v sobě, ale třeba vyřízení hlavního záporáka bylo fakt necool. Hvězdička za naoko znuděného Yeunga. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Tento film je klasickou "yeungovkou". Jeden z filmů, kterými se coby záporák, proslavil asijský herec akčních bojových filmů Bolo Yeung. Solidními protivníky mu zde byli i Cynthia Rothrock a Jalal Merhi, coby dva nepříliš dobře sehraní poldové, kteří zde šli po tzv. Obchodníkovi se smrtí (Yeung), jehož totožnost pro ně vyšla najevo až v závěru filmu a ne jak je to zde psáno v obsahu. Na těchto filmech jsem vyrůstal. Verdikt: 3* a 70 %. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, samozřejmě i já jsem jako středoškolák ujížděl na této "VHS-karate kultovce"!!! Ten film sem viděl několikrát a do dnes jsem na něj v dobrém vzpomínal. Bolo zde měl větší prostor, souboje, Cynthia s počínající "martial arts hvězdou" Jalalem Perhim ... BOŽE!!! Jak se svět a lidé v některých ohledech mění!!! Schválně se na ten film podívejte dnes!!! To je nekoukatelná, nudná, trapná a ubohá sračka!! V podstatě je to kriminálka, takže se furt jenom kecají blbiny, "vyšetřuje", nacházejí mrtvoly, kecají blbiny ... Občas příjde čas na nějaký ten souboj, ale je jich opravdu málo. Bolo se ukáže ve své parádě až na konci, ale stejně to za nic nestojí. Film jako takový selhává maximálně, nevím o nikom, koho by tohle nustálé kecání a popojíždění autem mohlo hodinu bavit. Souboje jsou špatně natočené, hnusně sestříhané, nepřehledné a trapné, tečka. Fakt jsem málem dal odpad a hledal jediné pozitivum, alespoň maličké, abych tak neučinil a pak jedno našel!! Bolo kope a to fakt hodně často a vysoko. Vzhledem k tomu, že ve skutečnosti to žádný mistr bojových sportů není, ty kopačky od něj v tomto filmu jsou fakt v pohodě a bez střihu. Plus jeho postava a svalstvo ok, ale stejně měl nejlepší fyzičku v (rovněž příšerném filmu Krutý boj(1989) ). Opravdu MEGA-ULTRA-Béčko první velikosti, mučení diváka ... A přitom jsem ten film tolik zbožňoval ... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu bolo kvôli finančným problémom produkčnej spoločnosti Shapiro-Glickenhaus prerušené na dlhé 3 mesiace. (beso74)

Reklama

Reklama