foto

T.J. Scott

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Death Valley
2014 E.M.S.
2009 Trosečníci (TV film)
2008 Cesta do středu Země (TV film)
2005 Stav nouze (TV film)
2000 Černý jezdec (TV film)
1998 Fotograf
Mladý Herkules
1993 Tygří spáry 2

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Invitation Only (S02E07)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
The Wolf Inside (S01E11)
2017 The Mist (TV seriál)
Pequod (E04)
Ice (TV seriál)
Clarity (S01E07)
Gotham (TV seriál)
Heroes Rise: How the Riddler Got His Name (S03E15)
Longmire (TV seriál)
The Eagle and the Osprey (S06E01)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Un Alma. Un Mapa. A Futuro (S01E05)
Satan přichází (TV seriál)
Černý kostel (E07)
Agresivní virus (TV seriál)
Bílé světlo (S03E08)
Spolupracovníci (S03E07)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Anything for You (S03E05)
Batesův motel (TV seriál)
Zimní světla (S04E04)
Longmire (TV seriál)
From This Day Forward (S05E07)
One Good Memory (S05E02)
2015 12 opic (TV seriál)
Zítra (S01E09)
Dark Matter (TV seriál)
Episode Two (S01E02)
Episode One (S01E01)
Agresivní virus (TV seriál)
Beze všeho (S02E02)
Gotham (TV seriál)
By Fire (S02E06)
Rise of the Villains: Strike Force (S02E04)
Under the Knife (S01E20)
Longmire (TV seriál)
The Calling Back (S04E06)
War Eagle (S04E02)
2014 Bitten (TV seriál)
Black Sails (TV seriál)
Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Gotham (TV seriál)
Spirit of the Goat (S01E06)
Arkham (S01E04)
Motiv (TV seriál)
Opuštěný (S02E09)
Orphan Black (TV seriál)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Mingling Its Own Nature With It (S02E03)
Longmire (TV seriál)
Counting Coup (S03E09)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
The Price (S01E11)
What God Wants (S01E10)
Orphan Black (TV seriál)
Unconscious Selection (S01E09)
Conditions of Existence (S01E05)
Policajt (TV seriál)
Dobré srdce (S02E11)
Spartakus (TV seriál)
Rozdělené cesty (S03E08)
Pokrevní bratři (S03E05)
2012 Kurýr (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Zrůdy (S02E09)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 Power Strikers, The (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Shotgun Love Dolls (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Cleopatra 2525 (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 2/2 (S04E02)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 1/2 (S04E01)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Návrat Callisto (S02E05)
Holka se chce jenom bavit (S02E04)
Je v domě doktor? (S01E24)
další epizody (5)
1995 Herkules (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Soundboard Fiction: Wash Me in the Water (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Death Valley
Nepolapitelní
2009 Trosečníci (TV film)
2005 Stav nouze (TV film) - původní scénář
2000 Černý jezdec (TV film)
1998 Fotograf
1993 Tygří spáry 2

TV seriály

2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Death Valley
2000 Černý jezdec (TV film)
1998 Fotograf

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace