foto

T.J. Scott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Death Valley
2014 E.M.S.
2009 Trosečníci (TV film)
2008 Cesta do středu Země (TV film)
2005 Stav nouze (TV film)
2000 Černý jezdec (TV film)
1998 Fotograf
Mladý Herkules
1993 Tygří spáry 2

TV seriály

2019 Departure (TV seriál)
End Game (E06)
Grounded (E05)
Sabotage (E04)
další epizody (6)
Doom Patrol (TV seriál)
Flex Patrol (S01E13)
Hudson a Rex (TV seriál)
Strangers in the Night (S02E04)
V Wars (TV seriál)
Drsňák jako já (E04)
Když nešlo smrti zastavit (E03)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
If Memory Serves (S02E08)
2018 Caught (TV seriál)
Just Trust Me (E03)
Old Wounds (E02)
The Break (E01)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Invitation Only (S02E07)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Vlk v rouše beránčím (S01E11)
Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Satanazas (S03E03)
La Fin Du Monde (S03E02)
The Low Road (S03E01)
2017 The Mist (TV seriál)
Pequod (E04)
Ice (TV seriál)
Clarity (S01E07)
Gotham (TV seriál)
Jak Hádankář ke jménu přišel (S03E15)
Drsný šerif (TV seriál)
Síla přátelství (S06E01)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Un Alma. Un Mapa. Dos Futuros. (S01E05)
Satan přichází (TV seriál)
Černý kostel (E07)
Agresivní virus (TV seriál)
Bílé světlo (S03E08)
Spolupracovníci (S03E07)
Gotham (TV seriál)
Pro tebe všechno (S03E05)
Batesův motel (TV seriál)
Zimní světla (S04E04)
Drsný šerif (TV seriál)
Odteď napořád (S05E07)
Jedna šťastná vzpomínka (S05E02)
2015 12 opic (TV seriál)
Zítra (S01E09)
Dark Matter (TV seriál)
Episode Two (S01E02)
Episode One (S01E01)
Agresivní virus (TV seriál)
Beze všeho (S02E02)
Bitten (TV seriál)
Fine Temporum (S02E10)
Gotham (TV seriál)
Ohněm (S02E06)
Přepadovka (S02E04)
Pod kudlou (S01E20)
Drsný šerif (TV seriál)
Vrať se, jitřenko (S04E06)
Válečný orel (S04E02)
2014 Bitten (TV seriál)
Ready (S01E13)
Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Gotham (TV seriál)
Kozí duch (S01E06)
Arkham (S01E04)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Opuštěný (S02E09)
Orphan Black (TV seriál)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Mingling Its Own Nature With It (S02E03)
Drsný šerif (TV seriál)
Dotek nepřítele (S03E09)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
The Price (S01E11)
What God Wants (S01E10)
Orphan Black (TV seriál)
Unconscious Selection (S01E09)
Conditions of Existence (S01E05)
Policajt (TV seriál)
Dobré srdce (S02E11)
Spartakus (TV seriál)
Rozdělené cesty (S03E08)
Pokrevní bratři (S03E05)
2012 Kurýr (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E05)
Spartakus (TV seriál)
Zrůdy (S02E09)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
All of Us Are in the Gutter (E09)
2006 Štvanci (TV seriál)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 Power Strikers, The (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Father Figure (S01E15)
2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Shotgun Love Dolls (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Cleopatra 2525 (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 2/2 (S04E02)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 1/2 (S04E01)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Návrat Callisto (S02E05)
Holka se chce jenom bavit (S02E04)
Je v domě doktor? (S01E24)
další epizody (5)
1995 Herkules (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Soundboard Fiction: Wash Me in the Water (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Death Valley
Nepolapitelní
2009 Trosečníci (TV film)
2005 Stav nouze (TV film) - původní scénář
2000 Černý jezdec (TV film)
1998 Fotograf
1993 Tygří spáry 2

TV seriály

2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Death Valley
2000 Černý jezdec (TV film)
1998 Fotograf

Fanoušci tvůrce