foto

Tig Fong

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Resident Evil: Poslední kapitola - a.z.
2012 Aladdin a lampa smrti (TV film)
Souboj bájných tvorů (TV film)
2010 Unrivaled
2009 Pokrevní bratři 2
2007 Bottom Feeder
2006 16 bloků
Vlci
2005 Přepadení 13. okrsku
Zbohatni nebo chcípni
2003 Alien Tracker
Brouci (TV film)
Chasing Alice (TV film)
2002 Bratrstvo černé pracky
2000 Dracula 2000
Magická zbraň (TV film)
1999 Válka gangů
1998 Big Hit
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1996 Elektra
Gladiátor
Kolaps (TV film)
Pohyblivý terč
1995 Gladiator Cop
1992 Tygří spáry

TV seriály

2018 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Pevná pouta (S01E07)
2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Ellcrys (S01E10)
Krvavý oheň (S01E09)
Kráska a zvíře (TV seriál)
It's a Wonderful Beast (S04E05)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Nine (S01E09)
Hemlock Grove (TV seriál)
Boy in the Box (S03E05)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Tintypes (S02E09)
Arrow (TV seriál)
Čas smrti (S02E14)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Black Widow (S02E10)
2011 V utajení (TV seriál)
The Outsiders (S02E06)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Výměna těl (S02E08)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Just a Man (S02E12)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Utíkej Sidney, utíkej (S02E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace