foto

Tig Fong

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Aladdin a lampa smrti (TV film)
Souboj bájných tvorů (TV film)
2010 Unrivaled
2009 Pokrevní bratři 2
2007 Bottom Feeder
2006 Vlci
16 bloků
2005 Přepadení 13. okrsku
Zbohatni nebo chcípni
2003 Alien Tracker
Brouci (TV film)
Chasing Alice (TV film)
2002 Bratrstvo černé pracky
2000 Dracula 2000
Magická zbraň (TV film)
1999 Válka gangů
1998 Big Hit
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1996 Elektra
Gladiátor
Kolaps (TV film)
Pohyblivý terč
1995 Gladiator Cop
1992 Tygří spáry

TV seriály

2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Ellcrys (S01E10)
Krvavý oheň (S01E09)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Nine (S01E09)
2014 Arrow (TV seriál)
Čas smrti (S02E14)
2012 Cybergeddon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace