Reklama

Reklama

Coldplay: Paradise

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 2011, 4 min

Hrají:

Chris Martin

Recenze (6)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdičky jsou hlavně za to, kolik do toho producenti narvali peněz, protože ta produkce je fakt velká, zejména co do počtu procestovaných lokalit. Plus taky za to, že to je prostě zábávné se koukat na lidi v kostýmech, jak dělají zvířata v jejich přirozeném prostředí. A je to pěkně veselá píseň. Stejně mi ale trochu chybějí časy dřívější a Coldplay písně melancholičtější. Ale na druhou stranu jsem rád, že mohou hrát takové veselé hitovky a vyprodávat stadiony se sloními hlavami na sobě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skĺbenie veľkolepých záberov a jednej bizarnosti, ktorá síce pôsobí pomerne originálne, ale v konečnom dôsledku skôr vadí. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Asi najsilnejšia skladba a najfascinujúcejší videoklip od Coldplay. Síce sa nepovažujem za ich veľkého fanúšika, no skryté motívy tohto diela sú tak úžasné, že som si túto pieseň veľmi rýchlo obľúbil. Farebnosť, sloboda, umelecké dielo, to sú veci, ktoré ma pri tomto napadajú. Tancujúce slony pri západe Slnka, brilantné, ale ten refrén občas pri častejšom púšťaní aj dokáže liezť na nervy, aspoň mne. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama