foto

Jessica Lucas

  • nar. 24.9.1985 (33 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jessica Lucas, narozená 24. září 1985 ve Vancouveru, se věnuje herecké kariéře už od sedmi let. Svůj um získala především v Children's Theatre Arts. Objevila se v představeních jako Snow White & The Seven Dwarfs, Grease, Cinderella, Mousetrap a Music Medley. Poté se představila v oblíbeném teenagerovském seriálu EDGEMONT, kde zazářila po boku Kristin Kreuk a Grace Park. Do světel reflektorů se postavila také jako Sue Miller v seriálu LIFE AS WE KNOW IT, dále pak například v SHE'S THE MAN a THE COVENANT. Jejím nejslavnějším počinem se však stala role Ronnie Lake v CSI: Crime Scene Investigation (KRIMINÁLKA LAS VEGAS). Měla dočasně nahradit Saru Sidle, ale byla povolána, aby si svou postavu zopakovala. Jejím zatím posledním úspěchem je významná role Lily v thrilleru MONSTRUM.

K "villon17" M

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pompeje
2013 (Ne)zadaní
Lesní duch
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
2010 Milý Johne
2008 Hra na utrpení
Monstrum
Noci v Rodanthe
2006 Split Decision (TV film)
Super náhradník
Síly temna
2002 Damaged Care (TV film)
2001 Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
Year Zero (S05E01)
2018 Gotham (TV seriál)
No Man's Land (S04E22)
One Bad Day (S04E21)
To Our Deaths and Beyond (S04E19)
další epizody (8)
2017 Gotham (TV seriál)
Queen Takes Knight (S04E11)
Things That Go Boom (S04E10)
Stop Hitting Yourself (S04E08)
další epizody (15)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
další epizody (22)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (11)
2014 Gracepoint (TV seriál)
2013 Cult (TV seriál)
2012 One Tree Hill (TV seriál)
In the Room Where You Sleep (S09E02)
Know This, We've Noticed (S09E01)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Gus minulé noci (S06E02)
One Tree Hill (TV seriál)
Quiet Little Voices (S08E18)
2010 Melrose Place (TV seriál)
Wilshire (E18)
Sepulveda (E17)
Santa Fe (E16)
další epizody (6)
2009 Melrose Place (TV seriál)
San Vicente (E12)
June (E11)
Cahuenga (E10)
další epizody (12)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 One Tree Hill (TV seriál)
All of a Sudden I Miss Everyone (S04E21)
The Birth and Death of the Day (S04E20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S08E07)
Smrt na sekeru (S08E05)
Případ kapřího transvestity (S08E04)
další epizody (4)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Songs to Love and Die By (S04E10)
The Same Deep Water as You (S04E01)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Letíme do New Yorku (S01E06)
2003 Romeo! (TV seriál)
2002 2030 CE (TV seriál)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace