foto

Jessica Lucas

  • nar. 24.9.1985 (32 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jessica Lucas, narozená 24. září 1985 ve Vancouveru, se věnuje herecké kariéře už od sedmi let. Svůj um získala především v Children's Theatre Arts. Objevila se v představeních jako Snow White & The Seven Dwarfs, Grease, Cinderella, Mousetrap a Music Medley. Poté se představila v oblíbeném teenagerovském seriálu EDGEMONT, kde zazářila po boku Kristin Kreuk a Grace Park. Do světel reflektorů se postavila také jako Sue Miller v seriálu LIFE AS WE KNOW IT, dále pak například v SHE'S THE MAN a THE COVENANT. Jejím nejslavnějším počinem se však stala role Ronnie Lake v CSI: Crime Scene Investigation (KRIMINÁLKA LAS VEGAS). Měla dočasně nahradit Saru Sidle, ale byla povolána, aby si svou postavu zopakovala. Jejím zatím posledním úspěchem je významná role Lily v thrilleru MONSTRUM.

K "villon17" M

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pompeje
2013 Lesní duch
(Ne)zadaní
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
2010 Milý Johne
2008 Hra na utrpení
Monstrum
Noci v Rodanthe
2006 Síly temna
Split Decision (TV film)
Super náhradník
2002 Damaged Care (TV film)
2001 Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)

TV seriály

2017 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: Stop Hitting Yourself (S04E08)
A Dark Knight: A Day in the Narrows (S04E07)
A Dark Knight: The Fear Reaper (S04E02)
další epizody (13)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
další epizody (22)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (11)
2014 Gracepoint (TV seriál)
2013 Cult (TV seriál)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)
2002 2030 CE (TV seriál)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace