Reklama

Reklama

Krvavé zjevení

  • USA Exposed (více)
Trailer

Dívka Isabela žije v rodině svého přítele Joseho, který je právě v bojové misi v Iráku. Jednoho večera se Isabela vypraví s bratrem svého přítele, Manuelem, a jeho dívkou do místního klubu za zábavou. Isabela se však rozhodne odejít dřív. Manuel Isabelu doprovodí až k metru, kde ji ale samotnou nechá čekat na vlak. Isabela uvidí jakéhosi podivného albína, který stojí ve vzduchu, a pak odjede metrem. Isabela je přesvědčena, že viděla anděla. O několik hodin později na téže stanici metra vyšetřuje detektiv Galban vraždu svého bývalého kolegy, detektiva Galwaye. Tomu někdo vbodl nůž do zad a shodil ho do kolejiště, kde ho přejel vlak. Galban najde u mrtvého fotoaparát a na nástupišti ztracený prsten a ulomený dámský podpatek. Je to ten samý podpatek, který Isabela zlomila, když uviděla „anděla“. Také prsten patří Isabele. Galban se chytí jediné stopy, kterou má, fotek z fotoaparátu mrtvého. Na nich je Isabela a Manuel. Předtím však ještě najde informátora mrtvého detektiva a pod pohrůžkou zastřelením se z něho snaží dostat nějakou informaci. Informátor nic neví, a tak Galban odejde s nepořízenou. Jeho podezření, že je na správné stopě, však potvrdí následná vražda informátora, ze kterého Galban nic nedostal, a informátorovy ženy. Galban nechá zadržet alespoň místního šéfa drogových dealerů, Jonathana Blacka Jonese. Ten však tvrdí, že s vraždou nemá nic společného, a Galban proti němu nemá žádné důkazy. Zatím se Isabela, která je velmi nábožensky založena, dozvídá, že její přítel v Iráku padl. Isabela je v šoku, i z tohoto důvodu se ve školce, kde pracuje, snaží pomoci malé holčičce Elise, která pochází z problematické rodiny. Zanedlouho Isabela zjistí, že je těhotná. Protože se však s přítelem Josem už dlouho neviděla, je přesvědčena, že na ni sestoupil Duch svatý a stal se zázrak. Galban čelí tlaku svého velitele, aby vyšetřování případu svého kolegy nechal být. Objevují se informace, že mrtvý detektiv vydíral dealery a to by mohlo ohrozit vdovin důchod po mrtvém. Jenže skutečného vraha mrtvého detektiva hledá i Jonathan Black Jones. Ten dojde k přesvědčení, že vrahem je Manuel, a snaží se ho donutit, aby se policistům přiznal. Manuel to ale odmítá... (TV Prima)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (55)

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Už od samého začátku jsem byl v rozpacích. Protože takový nesourodý slepenec jsem už hodně dlouho neviděl. Navíc kdo překládal, tak se evidentně neučil španělsky, protože tyto pasáže zůstaly jak si zapomenuty a to člověku moc na pozitivním smýšlení nepřidá. Po padesáti minutách jsem to vzdal, protože krom toho že tam "údajně" našli mrtvýho detektiva a toho že se kurvil se špatnou stranou, jsem nic jinýho z filmu nepobral! Hnus velebnosti! 0% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Keanu si na prezentáciu svojho starnutia vybral nešťastný projekt. Vidieť na tom celom, že štúdio to vzalo režisérovi z rúk a Reevesove „krimi“ scény sa dotočili iba pre komerčné účely. Ale dobre, lebo bez nich by táto pánbožkárska báchorka bola na odpad. Aj keď tak by som ju vlastne ani nepozeral. Proste tu máme 2 biedne filmy v 1 – prvý je otravná, otitulkovaná telenovela s močovkovo nažltlou kamerou, ktorá sa strieda s pozerateľne natočenou krimi, ktorá však nemá hlavu ani pätu a predstavuje len sled nesúrodých scén, kde Keanu sedí v kancli alebo buzeruje černochov. V závere sa tieto 2 utrpenia na minútu pretnú a pokúsia sa to uzavrieť – nie najhoršie, no vôbec nie tak dobre, aby to ešte niečo zachránilo. Dopozeranie je skúškou trpezlivosti. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Najhorší Reevesov film od Reťazovej reakcie. Snové, nadprirodzené úkazy sú natoľko WTF, že zrejme i menej chápavému divákovi musí byť skôr alebo aspoň neskôr jasné, že sa naňho šije búda a na konci príde nečakaný twist. A veruže príde. Problém je v dvoch veciach. Prvá: prvých 90% filmu je neznesiteľných, v lepšom prípade krajne nudných, čudných, nezáživných a o ničom, takže ani najgeniálnejšia pointa sveta by ich, zrejme, spätne nespasila. Druhá: použitá pointa nie je najgeniálnejšia na svete. Od istej chvíle je jasné, že hrdinka má haluze a „interdimenzionálne stretnutia“ (s inak báječne nalíčenými a namaskovanými exotmi) sú obranným mechanizmom jej psychiky voči niečomu fakt príšernému, čo zažila. Proste ruky preč vážení. Ruky preč. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Keanu hodně zestárnul, už to není ten mladý Neo z devadesátých let. Zestárlo ale i jeho herectví. Zde nehrál absolutně nic. Celý film měl nasazený ten samý výraz. Zřejmě mu pak docvaklo, jaké hovadině se upsal. Když ale Reevese necháme stranou - máme tu takéAnu de Armas, která narozdíl od Keana opravdu hraje. Příběh je velice zajímavý. Je rozdělen do dvou dějových linií, znichž jedna se zabývá Reevesovo vyšetřování vraždy a ta druhá zase náboženským životem Any. Námět tedy chválím, ale scénáristu a režiséra v jednom alias Gee Malik Linton bych pověsil. Takhle pohřbít skvěle našlápnutý potenciál je velký hřích. Film je totiž zajímavý už v úvodu a napjatě čekáte, co bude dál, ale místo překvapení přijdou hloupé keci o ničem a nuda, protože se ve filmu vůbec nic neděje. Škoda, Reevesovi bych přál už něco pořádného, jenže on se toho zřejmě ani nedočká. ()

SirMaty 

všechny recenze uživatele

Ač mám rád filmy kde rozuzlení úplně na konci filmu dodá hloubku celému ději, tak podmínkou aby byl celkový příběh stravitelný je ,že se cestou k velkolepému konci musí odehrávat vedlejší děj nebo nějaká akce či humor. Tady je to takový nemastný neslaný. Celou dobu čekáte na tu "bombu" kdy se něco začne konečně dít a ono nic. Taky je nesmysl točit krimi film a mít půlku dialogů ve španělštině. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama