Reklama

Reklama

Krvavé zjevení

  • USA Exposed (více)
Trailer

Dívka Isabela žije v rodině svého přítele Joseho, který je právě v bojové misi v Iráku. Jednoho večera se Isabela vypraví s bratrem svého přítele, Manuelem, a jeho dívkou do místního klubu za zábavou. Isabela se však rozhodne odejít dřív. Manuel Isabelu doprovodí až k metru, kde ji ale samotnou nechá čekat na vlak. Isabela uvidí jakéhosi podivného albína, který stojí ve vzduchu, a pak odjede metrem. Isabela je přesvědčena, že viděla anděla. O několik hodin později na téže stanici metra vyšetřuje detektiv Galban vraždu svého bývalého kolegy, detektiva Galwaye. Tomu někdo vbodl nůž do zad a shodil ho do kolejiště, kde ho přejel vlak. Galban najde u mrtvého fotoaparát a na nástupišti ztracený prsten a ulomený dámský podpatek. Je to ten samý podpatek, který Isabela zlomila, když uviděla „anděla“. Také prsten patří Isabele. Galban se chytí jediné stopy, kterou má, fotek z fotoaparátu mrtvého. Na nich je Isabela a Manuel. Předtím však ještě najde informátora mrtvého detektiva a pod pohrůžkou zastřelením se z něho snaží dostat nějakou informaci. Informátor nic neví, a tak Galban odejde s nepořízenou. Jeho podezření, že je na správné stopě, však potvrdí následná vražda informátora, ze kterého Galban nic nedostal, a informátorovy ženy. Galban nechá zadržet alespoň místního šéfa drogových dealerů, Jonathana Blacka Jonese. Ten však tvrdí, že s vraždou nemá nic společného, a Galban proti němu nemá žádné důkazy. Zatím se Isabela, která je velmi nábožensky založena, dozvídá, že její přítel v Iráku padl. Isabela je v šoku, i z tohoto důvodu se ve školce, kde pracuje, snaží pomoci malé holčičce Elise, která pochází z problematické rodiny. Zanedlouho Isabela zjistí, že je těhotná. Protože se však s přítelem Josem už dlouho neviděla, je přesvědčena, že na ni sestoupil Duch svatý a stal se zázrak. Galban čelí tlaku svého velitele, aby vyšetřování případu svého kolegy nechal být. Objevují se informace, že mrtvý detektiv vydíral dealery a to by mohlo ohrozit vdovin důchod po mrtvém. Jenže skutečného vraha mrtvého detektiva hledá i Jonathan Black Jones. Ten dojde k přesvědčení, že vrahem je Manuel, a snaží se ho donutit, aby se policistům přiznal. Manuel to ale odmítá... (TV Prima)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (55)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní film. Tady si rejža asi vážně vzal na svá bedra příliš velké sousto a moc to neukočíroval. Takové dva filmy v jednom, kde ta policejní část s Keanem mě fakt vůbec nebavila, ta druhá "latino" ve španělštině s okouzlující Aničkou de Armas plná vidin, nadpřirozena a víry byla díky ní a jejímu fajn hereckému výkonu koukatelnější, ale i tak to závěrečné rozuzlení a propojení.....nevím, nevím, ale zas na druhou stranu nad tím přemýšlím a přehrávám si to zpětně, zda jsem viděl všechny indicie a náznaky......no říkám to, zvláštní film :-) Ovšem Anče ukázala, že má i velký herecký potenciál. Tak snad dostane v budoucnu dost příležitostí ho rozvinout. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Film, z ktorého som ostal nadmieru sklamaný. A čo za to môže? Absolútne zavádzajúci marketing, ktorý tento film prezentoval ako krimi film s možnou dramatickou zápletkou. No výsledne je to podľa mňa len maximálny bordel, ktorý absolútne nevie kam sa vo filme správne posúvať a všetko sa snaží nejako symbolicky zabaliť do niečoho, čo nedáva absolútne žiadny zmysel. A napriek tomu všetkému som začal pomaly všetko to nejako rozmotávať a snažiť sa do toho chaosu priniesť aspoň ako-taký zmysel a samozrejme, že som všetko uhádol. Keanu Reeves je vo filme maximálne nevyužitý, atmosféra filmu je absolútne nulová a všetko to dokáže len jediné a to je nudiť. Mám pocit, že chceli urobiť film niečo v štýle ako bolo Enemy alebo Twin Peaks, ale oba filmy podľa mňa povedali svoje myšlienky lepšie a zrozumiteľnejšie. A tvrdím to napriek tomu, že Twin Peaks bol podľa mňa tiež viac bordel než reálny príbeh. Tu ten pocit ale nemám nikdy. A ten mystery nádych tu vôbec nepasuje. Veľké sklamanie. Hodnotenie: D ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Radšej železnú reťazú po guloch als. ŽRPG ako toto znovu pretrpieť. Upútavky v telke vyzerali celkom OK. No pravda nemohla byť vzdialenejšia skutočnosti. Nikdy více !!! Plne podporujem začleňovanie  hendikepovaných ľudí do spoločnosti ,ale duševne chorým ľuďom by vážne nemali dávať režírovať  hollywoodske filmy. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Tak výbornej nápad takhle zpatlanej... Od začátku je to tak neskutečně nudný, že se na to ani dívat nedá. Bytost s bílou maskou byla výbornej mysteriózní prvek a dost zajímavej twist mohl zakončit krásnej film, kdyby to měl v rukou někdo schopnej. Snažili se furt dát nějakej charakterm postavám a dát ději nějakou pochmurnou atmosféru, ale nic z toho zkrátka nefungovalo. Asi nejvíc vyplejtvanej potenciál námětu, co jsem kdy viděl. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Vsadil bych se, že letos už nic blbějšího neuvidím, a to máme teprve únor. Zkoprnělý Keanu se tváří, že řeší případ, ale ve skutečnosti nedělá ve filmu vůbec nic a na nic nepřijde. Španělská linie je totální blaf, a už po čtvrt hodině jsem si říkal "WTF?!". Ana de Armas je hezká, ale to je asi tak jediné plus filmu. Nazhle... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama