Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý Hamburg se chystá na letní prázdniny, jen Daniel, učitel němčiny a fyziky, jakoby na blížící se volno zapomněl. Jeho totiž čekají jen 2 měsíce nudy. Nemá kam jet, nemá žádnou přítelkyni, žádné kamarády. (oficiální text distributora)

Recenze (101)

Duotone28 

všechny recenze uživatele

lubim road movie...tento do nich zapada presne...ale akurat mi az tak nesadol. Nechcem povedat ze bol zly, ale ako keby mu nieco chybalo,resp.mi nieco vadilo...nevim, mozno deutche porn sprache:)...ale tod uplne jedno...proste pozriet sa dal, dlzkou nevadil, a little bit zabavil... ale hodnotenim len priemer,3 nazdar ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pohodová road movie, které přicházíte na chuť s každou další scénou. Putování zprvu nemotorného učitele z Hamburku do Istanbulu, aby se tam setkal s dívkou, kterou skoro nezná. A cestou potkává další dívky i další muže, každý má něco do sebe a každý Daniela něco učí, o něco obohacuje. Po všech těch krvácích a politických thrillerech vskutku dobrý film. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Příjemná německá road movie, které jsem se trochu bál právě kvůli jazyku ve kterém je. Nebylo proč, sice to nebylo nějak extra nečekaného nás nečeká, ale přesto jsem se několikrát přistihnul při přihlouplém úsměvu. Celá ta cesta byla správně šílená, krásně všechno zapadalo. V tomhle filmu je snad první hezká němka, kterou si pamatuju - Juli. A dvojici dotváří pravděpodobně nejlpší německej herec Moritz Bleibtreu. Nezbývá než doporučit ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Příběh je krásně přímý s jemným nádechem mystična, navíc roadmovie po Evropě (moje cestovatelská vášeň), která má úroveň a skvělé herce. Různá camea (včetně režiséra jako celníka na zapadlé hranici kdesi na Balkánu) jsou taktéž osvěžením tohoto "tureckého" filmu (většina herců jsou buď Němci tureckého původu nebo Turci) německé produkce. 95 % ()

arnybossy 

všechny recenze uživatele

Uzasny road trip movie, ktory ma uplne dostal. Nesmely zajko Daniel Brunner zazije neobycajnu,blaznivu,nadhernu cestu napriec Europou, aby vyhladal svoju lasku s ktorou stravil len jediny vecer svojho zivota. Ked uz konecne dorazi do ciela, zistuje, ze ta prava bola cely cas po jeho boku. Sobas na madarsko-rumunskej hranici, plavba po Dunaji, ci uplny zaver pod mostom v Istanbule, to je len zlomok z tych chvil, ktore vas urcite chytia za srdce. A nezabudajte, ta najlepsia vec v zivote cloveka je zadarmo, a tym nemyslim to pivecko :) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama