Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý Hamburg se chystá na letní prázdniny, jen Daniel, učitel němčiny a fyziky, jakoby na blížící se volno zapomněl. Jeho totiž čekají jen 2 měsíce nudy. Nemá kam jet, nemá žádnou přítelkyni, žádné kamarády. (oficiální text distributora)

Recenze (101)

genetique 

všechny recenze uživatele

Kto by to od nemeckej produkcie čakal. Väčšinou sa zmôžu na pár dobrých, chladných drám, ale táto pohodovka mi skoro vyrazila dych. Jemné romantické podfarbenie, ktoré si neuvedomia ani zarytí odporcovia sladkých filmov. Od srdca som sa zasmial, milo som sa pobavil, príhody z cestovania sa vyrovnajú každej road-movie komédii zo zaoceánskej produkcie a to už je čo povedať. 85%. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Vděčné téma "ňoumy", který je vlivem okolností donucen k akci. Těžko říct, jestli je to " road movie" jakoby ze skutečného života nebo komedie, ale rozhodně se to pohybuje na hranici uvěřitelnosti a klidně by se to tak mohlo stát. Všichni hrají skvěle a konečně jsem zjistila, jak vypadá můj oblíbený režisér Fatih Akin, nebýt to v závěrečných titulcích, tak nepoznám, který to je... ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Vtipná moc ne, ale úsměvná a pohodová evropská road movie s fajn herci. Možná extra nenadchne, příběh není nijak originální, ale jeho zpracování určitě neurazí. A po zhlédnutí mám dobrej pocit, takže palec nahoru. # [viděno: monitor, 2.0->5.1] # příběh 6 | hudba 6 | humor 2 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych ci znovu 5 ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ked vidim pri akomkoľvek nemeckom filme v kolonke žánru romantický, komédia tak ma vždy len strasie lebo sa mi hned vzbavia tony nemeckej produkcie ktorá vypĺňa štvrtky na Pro 7 a Orf1. No ale toto bolo našťastie z úplne iného súdka aj keď filmu chýbal akýkoľvek zmysel pre realnosť, náhody blížiace sa k hraniciam nemožnosti a gíčovosť v určitých častaich. A okrem toho pre mňa nastalo predčasné romantické finále už pri scénach s prekrásnou a divokou Brankou Katic.) ()

k212 

všechny recenze uživatele

U mě je tenhle film takový ten letní evergreen, mám ho prostě ráda. Je to příjemná pohodovka, říznutá jižně-východní evropskou kulturou a hudbou, trochou té trávy .... Vlastně člověku by ani nedošlo, že je to německý film, nebýt známé tváře Moritze Bleibtreua. Rozhodně se jedná o osvěžení v rámci evropského filmu, sice nic převratného, ale časem třeba kultovního .... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama