Reklama

Reklama

Slavná rocková hvězda Marianne (Tilda Swinton) tráví poklidnou dovolenou na slunečném ostrově v Itálii se svým partnerem Paulem (Matthias Schoenaerts). Idyla je narušena nečekaným příjezdem jejího starého přítele Harryho (Ralph Fiennes) a jeho okouzlující dcery Penelope (Dakota Johnson). Radost z příjemného setkání se pomalu mění v atmosféru plnou skrytých vášní, nedůvěry, podezírání a žárlivosti... (Bioscop)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Isla som do toho s tym, ze som cakala nieco ako Bazen od Francois Ozon z r. 2003 ale dockala som sa niecoho co na zaciatku vyzeralo skor ako dokument. Musim povedat ze exteriery, atmosfera a kamera z toho urobili velmi prijemnu oddychovy snimok pripominajuci tak trochu 60 roky (zamerne). Aj Tilda bola fajn, zaujimava a bavilo ma pozerat sa na jej outfity, ale zial nie na celu dlzku filmu, takze ma to po chvili zacalo nudit. V opise sa uvadza slovo 'sexual tension' ale uprimne, moc im to nevyslo. Dakota bola tak trochu nepodarok a to ze tam zakomponovali dnesny problem s migrantmi mi prislo prvoplanove. Konecny vysledok bol nemastny-neslany a zanechal nadvihnute obocie. Ale Matthias potesil :D 

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

Velmi si vazim R.Fiennesa ako herca ale asi som jedina koho ako manicky producent rusil ;-)... jednoducho som mu to neverila...inak film fajn, mam rada artove konverzacky a Tildu si vzdy vo filme uzivam... je to chameleon, s charizmou... mala dcera Melanie G. a Dona J.teda nic moc.... nemastna-neslana...sice moj prvy film s nou, ale zatial sa mi neziada vidiet s nou dalsi...

_marduk_

_marduk_ (hodnocení, recenze)

stále nevidím dôvod prečo niekto musel urobiť remake/reimagináciu bazénu

a dakota nemá ani zďaleka na jane birkin, jediný ralph to trochu zachraňoval

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Dadel

Jo ,díky za tip . Budu sledovat. :) Jsou tam i jiný filmy co mě zajímají, tak snad bude co sledovat :)

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Dadel

Já vím,  někdy jsou titulky velmi rychle a jindy velmi pomalu a někdy taky vůbec nejsou. Ale máš pravdu v tom, že tam hrají poměrně známý herci a tak by to mělo klapnout. :)

na příspěvěk reagoval Dadel

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

ColorkaX

vyšlo to před pár dny, titulky nevznikají samy od sebe, musí je někdo udělat. Je to film se známými herci, toho bych se nebál

na příspěvěk reagoval ColorkaX

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Dadel

Protože, ne na všechny filmy co chce člověk vidět jsou titulky. Koukala jsem na uloz.to a titule tam nejsou, jen film samotný zřejmě v angličtině jenom.

na příspěvěk reagoval Dadel

BarreAmped

BarreAmped (hodnocení, recenze)

Dadel

Naprostý souhlas. Tildu mám moc ráda, ale bohužel jsem jí tu roli zpěvačky příliš nevěřila, a s Matthiasem mi k sobě prostě nešli. Na druhou stranu Cate...povýší vše, v čem se objeví, o několik levelů výše (viz Carol, kterou v podstatě zachránila). Ralph mohl být trochu méně dramatický, bylo to na hraně uvěřitelnosti, stejně jako italští "policisté-fanoušci". To si opravdu mohli odpustit. Budování napětí a atmosféry mohlo být o hodně lepší, scénář si zasloužil větší péči. Jinak kamera úžasná, Matthias s Dakotou se také snažili, ale nějak mě to celé nutí vyhledat si původní Bazén a porovnat.

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

ambron

tak na toho Ralpha som ohromne zvedavá, príde mi tam úplne iný a Matthias aj tu dokonalý ...

na příspěvěk reagoval ambron

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

toto bude výborné ... špeciálne na Matthiasa sa teším :-)

Aaron.

Aaron. (hodnocení, recenze)

JPO

je to tak, už jsem to zasílal do zajímavostí pokud si dobře vzpomínám...ale jak to je tady zvykem, tak dřív jak za měsíc to tu nebude..

Reklama

Reklama