Reklama

Reklama

Slavná rocková hvězda Marianne (Tilda Swinton) tráví poklidnou dovolenou na slunečném ostrově v Itálii se svým partnerem Paulem (Matthias Schoenaerts). Idyla je narušena nečekaným příjezdem jejího starého přítele Harryho (Ralph Fiennes) a jeho okouzlující dcery Penelope (Dakota Johnson). Radost z příjemného setkání se pomalu mění v atmosféru plnou skrytých vášní, nedůvěry, podezírání a žárlivosti... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (89)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Šla jsem do toho s přesvědčením, že s hereckou sestavou, předešlou verzí s Delonem a s nízkým hodnocením to nemůže být špatné, že si to pro sebe objevím a zachráním. Bilance je taková, že se tu všichni nějak minuli "povoláním" a většinu času jsem si nalhávala, že Fiennes není vůbec trapný, Dakota je sexy, Tilda ženský Bowie a že mazec, když budu trpělivá, nakonec přijde. Nepřišel. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodná věc. Velmi energická, letní, živelná, rozvolněná, se skvělým hereckým ansámblem (Na Fiennesova hudebního producenta, který nezavře tlamu, chlastá, neustále skáče do bazénu a paří na Rolling Stones jen tak nezapomenete). Guadagnino si hraje a nechává herce dýchat, osobitým a lehce roztěkaným způsobem je snímá...zkrátka z první hodiny jsem byl nadšený. Bohužel když by se měly začít utahovat šrouby a film pořádně dramatcky sevřít, tak se to pořád odkládá a film, který mohl být opravdu vynikajicí zůstane na půl cesty. 7/10 s tím, že byste to měli vidět a udělat si vlastní názor, spousty dobrých ohlasů od renomovaných kritiků chápu P.S. Guadagninovi na Suspirii na základě toho, co jsem viděl tady, hodně věřím. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Artové drámo s příměsí filmu o postupně se rozplétajících se nitkách, jimiž jsou postavy vzájemně provázané. Má to dost pomalý rozjezd a pak až zbytečně rychlý dojezd. Nevím, jak film vznikl, ale kdyby byl na základě nějaké šílené postmoderní otevřené divadelní hry, absolutně by mě to nepřekvapilo. Tilda je zvláštní tvor, ale vede rozhodně Fiennes, u kterého věřím, že musel dostávat průběžně srdeční záchvaty, protože tohle snad nemohl udýchat. Nejsem si však vůbec jist, jestli bylo pro film ospravedlnitelných 120 minut. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Neoslnilo ma ani slnko originálu, takže logicky ani zmodernizovaná verzia nevtiahla tak, ako som tajne dúfal. Občas som bol nadšený ako rozjarený Fieness (z letnej atmosféry), občas strácal reč ako Swinton (hlavne ako mohla zbaliť mladého playboya), občas som bol znudený ako Shoneaertsov frajírek a občas apatický ako Johnson. Guadagnino si už našiel svoj autorský štýl a tempo rozprávania, snaží sa o pocitové filmy, ale so zápletkou a celkom mu to ide. Ale trochu aj mimo mňa. No a možno by som sa zamyslel, či by nebolo lepšie urobiť z druhého bodu obratu prvý, vtedy by mohol mať film skutočné grády. 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Moje taktika nečíst si před filmem komentáře a hodnocení se mi u tohoto filmu zle nevyplatila.Následkem toho jsem prožil dvě hodiny nudy a utrpení,z ústřední čtveřice jsem toho viděl až zbytečně mnoho a i přes velký herecký výkon Ralpha Fiennese byla jeho postava pověstnou osinou v zadku.Obsazení pro mě zůstává záhadou.Proč hraje Dakota Johnson teenagerku,když vypadá minimálně na pětatřicet?Detaily obličeje byly až příliš detailní.Postavy mi přišly otravné,děj jsem nezaznamenal a nudil jsem se strašně,hvězdičku jsem udělil za výkon Ralpha Fiennese,i když byl jeho Harry příšerně otravný. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (22)

  • Ralph Fiennes natočil svou taneční scénu za jeden den. Píseň měl na svém iPodu a tančil na ni ve svém volném čase. (Hal_Moore)
  • Počas nakrúcania na Pantellerii sa pokazila kamera na zábery pod vodou v bazéne. Štáb s hercami tu preto v nečinnosti musel stráviť týždeň naviac. (classic)

Reklama

Reklama