Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Párty, drogy, sex - nic si nebudou odříkat. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film mě překvapivě nezklamal tak,jak jsem čekal.Podle mých očekávání byl poměrně předvídatelný a jednoduchý,ale nemyslel jsem si,že mě tolikrát rozesměje.V posledních dvou dnech jsem viděl filmy Bad Moms a The DUFF a ty byly podstatně horší,takže snímek hodnotím jako slušný průměr vylepšený o Zoey Deutch. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Odlehčenější provedení komediálního filmu, ve kterém byla použita spousta podobných prvků jako v Prci Prci Prcičky a dalších podobných filmů. Pokud jste natěšeni, že to bude brutálně tvrdá jízda, tak možná budete zklamáni. Je to spíše film na odreagování, který na vás bude působit mírněji, než bývá zvykem. Najdou se zde chvilky romantiky a zamilovanosti, některé scénky se sexem jsou zkráceny, prostě a jednoduše přístupno pro mládež. Navíc Ariana DeFusco je prostě bomba. No a komu by se nelíbila, je tu široký výběr těch nejlepších holek, co by si každý přál. ()

Reklama

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

As a good kid i can relate. But do I want to...? Šprťáckým Prcičkám lze vyčíst hlavně to, že jsou až příliš přesné na těch špatných místech. Čtyřlístek charakterů a bohužel i představitelů jsou vážně těmi polo-nudnými patrony z internátních a kolejních pokojů, na kterých se zhasíná okolo desáté, je tam vždy uklizeno a odkud se ozývá smích jen krotký, reagující na překlepy v poznámkách, události na katedře či interních vtípků v páté sérii Star Trek: Voyager. Stiffler a jeho chcací a fekální fóry, tolik kritizované, jednoduše tomuhle žánru (a těmto životům) strašně chybí. Ani trapas, ani nářez. The Good Kids, The So-So Comedy. (Takže za tři.) ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pokud máte nějakej večerní splín a chcete kouknout na nenáročnou oddechovku o bandě vykořeněnejch nerdů, směle do toho. Frajer co strká péro do jogurtu asi patří k hájlajtům celýho flicku. Jinak nic novýho pod sluncem, nějaký lepší fóry pochopitelně chybí a láv story ústřední dvojice taky pochopitelně nechybí. Takže nic víc, než další nepovedenej pokus o emerickou týnejdž komedošku. 35% P.s.: SPOILER jako kráva....když už mám na penisu nějakou tu insekci, tak mám přece ruce a hubu....takovouhle prima Pandžábi Gánešu bych si teda utéct nenechal, ani kdybych byl jen hlava s páteří... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Šprti na tahu jsou další z veledlouhé řady tuctových amerických komedií z prostředí střední/vysoké školy, která nemá čím překvapit a ani moc pobavit, což je vzhledem k žánru poněkud problém. Další problém byl spojený s Nicholasem Braunem, který mi přišel neuvěřitelně nesympatický - tak jako jeho postava Andyho. Námět vypadal na papíře možná vtipně, samotné zpracování je však spíše jalové. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno