Reklama

Reklama

Recenze (5)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Obkukavat tie baby je jedna vec, ale cumet na to ako rozpravaju o ''najtazsej praci na svete'' je zase druha. Nudil som sa. Program onicom a ak mam pravdu povedat ani tie outfity neboli bohvieco. A mozno som prave narazil na taky slaby rocnik. To uz sa, ale nedozviem. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, ale nejspíše to byla nejslabší show za posledních 5-6 let. Změna prostředí za Londýn ok, modelky ok, ale hudebně a rozhovory mezi jednotlivými úseky byly slabší. Ač Ariannu Grande jsem nijak zvlášť neposlouchal, tady to dost dobře rozjela, určitě nejlepší z celého programu a trumfla i Taylor. Z povídaní nejzajímavější o jejich dvorním fotografovi Russelovi. Živě: Taylor Swift - Blank Space a Style, Ed Sheeran - Exotic Traveler, Hozier - Take me to Church, Ariana Grande - mix Love Me Harder, Break Free a Problem. Hudba: Bassheads - Is There Anybody Out There, Foxes - Let Go for Tonight. Bonus:O Londýně, Alessandra s Adrianou o mládí, o chůzi po mole a fotografovi Jamesi Russelovi. Odešly: Erin Heatherton, Maryna Linchuk, Cara Delevingne, Toni Garrn a další ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Tenhle rok si v paměti nezanechám. Holky mi přišli dost podobný, mohli by se od sebe více odlišovat, žádný model nevyčníval nad ostatními. Hudební doprovod dobře vybraný, Taylor Swift opět perfektní. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno