Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole McClary je nekompromisní texaský šerif, který nesnáší soudce Wooleyho za jeho benevolentní přístup k boji proti drogovým dealerům. Jednou McClary však vlastním tělem zachrání soudci život a vydá se po stopách střelce Torrese až do Miami, kde Torres šéfuje drogovému gangu. Tam se McClary musí spojit s místními policisty - frajerským Wilsonem a krásnou Rosou. Texaský kovboj si s policisty z pláže nejdřív příliš nerozumí, ale spojuje je společný cíl. Když se při pronásledování McClary dostane do přestřelky s policií, a překazí tajnou akci protidrogového oddělení, jeho pátrání se ještě ztíží. McClary, Jamie a Rosa se rozhodnou Torrese dostat na vlastní pěst, ale ten Rosu a Jamieho unese a chce McClaryho hlavu. Když do hry opět vstoupí i protidrogové oddělení, texaský kovboj musí zvládnout tři akce najednou: doběhnout místní policii, dostat Torrese a zachránit své partnery za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No sláva! Konečně zase po nějaký době drsný přímočarý a na nic si nehrající zábavný béčko z konce 90 let. K míře pobavení přispěl i původní vhs dabing ve kterém Scott Glenn v podání Soukupa pronáší neskutečný hlášky. Jeho nekorektní šerif mě fakt bavil. Škoda malýho prostoru pro Forsytha, ale zase to vynahradil jeho totálně vylízanej poskok co střílel každýho na potkání. Slušná práce líbilo se mi to.75% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Stare dobre becko z cias kedy becka mali este urcitu uroven a neboli tak brutalne podfinancovane ako je dnes zvykom. V tomto exceluje Scott Glenn ako rasisticky serif a neustale pusta jednu suchu hlasku za druhou. Tempo filmu je svizne. Zapletka je jednoducha. Trochu ma sklamal William Forsythe ako zaporak. Nemal vela priestoru, aby sa dostatocne predviedol a ovela vyraznejsie pôsobi jeho hnusny poskok. A kraska Constance Marie sa mohla predviest hore bez. Aspon to trochu vynahradi scena v striptizovom bare. O akcne sceny tu tiez nie je nudza. Dockame sa niekolkych prestreliek a nahanaciek na takej priemernej akceptovatelnej urovni. Nenadchnu ale ani nesklamu. Kto ma rad akcne becka a Scotta Glena, tak bude spokojny. 6/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Výborné akční béčko, ve kterém září skvělý Scott Glenn jako rasistický šerif, který se s ničím nesere. Je to dobře a svižně natočené, odsýpá to a ani na chvíli to nenudí. Příjemným bonusem je pak nádherně slizký William Forsythe jako hlavní záporák. Na film podobného žánru velmi slušná práce. Na vhs vydal kdysi Intersonic. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mna oslovil reziser Scott Wiper az roku 2007, ked natocil film Condemned s Viny Dzounsom a Stoun Koldom. A pozeram, ze zacal s reziserskou karierou uz roku 1999 - akysi Serif. Tak ze si reku doplnim vseobecny rozhlad, kam filmy patria a dal som si projekciu filmu. Dobre som urobil. Svizne becko z konca 90. rokov, riesi sa drogovy klan, potom texasky serif zacne liezt do kapusty protidrogovemu oddeleniu - a to nikto nema rad. Tym sa veci dost kompliuju, coz mam vo filmoch rad, lebo ma to udrzalo na stolicke. Potesili ma anmakane akcne sceny, Scott Glenn mal obdivuhodnu kondicku na 60 -ku, brutal : 69 % ()

Reklama

Reklama