foto

Wayne Duvall

  • nar. 29.5.1958 (60 let)
    Silver Spring, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 American Animals
The Finest (TV film)
2016 Greater
Wolves
2014 Hello, My Name Is Frank
West End
2013 Zmizení
2012 Breathless
Home Run Showdown
Lincoln
2010 13
Na hraně temnoty
The Mulberry Tree
2009 Dvojí hra
Star Crossed
2008 Hrdost a sláva
Tvrdé palice
2007 V údolí Elah
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
2002 Emmetův cíl
Milovat Lizu
2001 Evoluce
Suckers
2000 Bratříčku, kde jsi?
Děsný výlet
Nejlepší způsob, jak zemřít
1999 Já a táta
Ztraceni v moři
Šerif
1998 Povodeň
Robber, The
1997 Skeletons (TV film)
1996 Fanatik
Mí drazí Američané
1995 Apollo 13
Baja
Hrdinové mého dětství
Kecy o ženskejch
1994 Skandální odhalení
Vražda mezi přáteli (TV film)
1993 Volný pád
1992 Válečník 3000
Willing to Kill: The Texas Cheerleader Story (TV film)
1991 Final Approach

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
The Code (TV seriál)
Molly Marine (E03)
Blowed Up (E01)
2018 One Dollar (TV seriál)
Jenny Ludlow (E05)
2017 Sneaky Pete (TV seriál)
Safe (S01E02)
2015 Fargo (TV seriál)
The Castle (S02E09)
2014 Gotham (TV seriál)
Selina Kyle (S01E02)
Pozůstalí (TV seriál)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Spočinutí pro znavené nohy (S01E07)
Gladys (S01E05)
další epizody (4)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Dead Man's Switch (S01E20)
Hell on Wheels (TV seriál)
Cholera (S03E07)
One Less Mule (S03E06)
Big Bad Wolf (S03E01)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Firewall (S01E23)
Ve službách FBI (TV seriál)
Dávná minulost (S04E08)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pobřeží (S01E20)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Nebezpečná služebná (S02E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Státní záležitost (S03E06)
Pro Bono (S03E04)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Den černého slunce, část druhá: Zatmění (S03E11)
Den černého slunce, část první: Invaze (S03E10)
Sokkův mistr (S03E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Loophole (S08E13)
2005 Threshold (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Těžká práce (S04E13)
JAG (TV seriál)
Dvě města (S10E19)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
Západní křídlo (TV seriál)
Talking Points (S05E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
Veteran's Day (S14E15)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Normal, Ohio (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Home is Where the Heartache Is (S05E16)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Great Mistake (S01E22)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Útěk (S01E07)
Murder One (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Láska mezi ruinami (S01E23)
1993 Akta X (TV seriál)
Duch stroje (S01E07)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Getting By (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Stat (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Násilník (S07E02)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace