Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (87)

verbal 

všechny recenze uživatele

Do detailu vytuněná, vtipná a nesmírně příjemná pičovinka plná bizarních existencí, která je vhodná zejména pro ty, co se rádi občas vydají na uchechtaný chemický výlet a místo další projekce 2001: Vesmírné odysey si s potěšením radši nechají narvat do prdele kaktus. Rozhodně nic pro maďarské geje, katolické panny a jiné akurátní upjaté čuráky. Pokud se ovšem nebojíte pevně obejmout bobra ke všemu svolné a duchem nepřítomné flexibilní prsatice, pustit se dračího ocasu pět kilometrů nad zemí a volným pádem se smíchem žuchnout do obří hromady gumových medvídků přesně mezi Rona Vízlyho a otylého teplouše jménem Renátus, kteří vám v tu chvíli kupodivu vůbec, ale vůbec nevadí, rozhodně neváhejte a prudce potáhněte nosem nebo polkněte bez zapíjení. Ten zcela neznámý debutující žabožrout to hned napoprvé uvařil náramně. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

S britskými komediemi mám většinou problém, že buď jsou moc vulgární nebo přijdou vtipné jenom Britům. Tohle je však mišmaš, kde najdeme britský humor, americké násilí a kdo ví, co ještě. S obdrženým poselstvím, že tráva, opium a magické houbičky vyřeší všechny trable, jsem se dokousala až nakonec a zasmála 10x častěji než v běžné americké komedii. Akorát mi tam neseděl Rupert Grint, který byl asi obsazen jenom proto, aby tato nízkorozpočtovka měla známou (a ne příliš drahou) tvářičku. Na vedlejší role super, ale na hlavní roli není dost výrazný. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten snímek je celkem sranda, takže docela stojí za to se na něj kouknout. Když už třeba ne kvůli hercům, kteří nemusí sednout každému, tak alespoň kvůli celkem ujetému příběhu a hlavně naprosto skvělým headshotům. Je to digitální jako prase, ale i tak to funguje naprosto skvěle. Skvěle přitažené za vlasy, v což jsem doufal. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Ulítlá retro komedie založená na jedné z nejznámějších konspiračních teorií, kterou táhne zejména neodolatelný Ron Perlman, jemuž role drsného agenta CIA dokonale sedla. Všechno ostatní je tak bláznivé, že už samotná konfrontace hlavního hrdiny v daném prostředí, dokáže vykouzlit úsměv na rtech. Ani se mi nechce věřit, že danou komedii natočil začínající francouzský režisér, jelikož komedie lze spíše označit za britskou a to ne díky prostředí a vedlejším postavám, ale zejména díky přítomnosti typického britského humoru. Skvělý debut a jednohubka pro všechny fanoušky bláznivých komedií. Moje hodnocení 75%. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

V akčních sekvencích dokonce výtečný film, ale převážnou většinu času zcela průměrný. To je Monnwalkers, který přetřásá onu jednu zajímavou konspirační teorii o skutečném přistání na měsíci. Což o to, takové téma je divácky vděčné, ovšem Antoine Bardou-Jecquet ho dokázal vyždímat tak maximálně na 70%. Rupert Grint ujde, ale není to herec velkých rolí. Ron Perlman ovšem zde charisma prodává najedničku, žel je vždy až ten druhý. No a o zbylém osazenstvu se nemá smysl dohadovat. Mírný palec nahoru. 65% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)
  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama