Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (87)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My všichni, tedy já a vy dva kreténi, natočíme přistání člověka na Měsíci." Pokud přistání Apolla 11 na Měsíci skutečně točila tato banda zhulených hipíků, což se nedá zcela vyloučit, tak se tím vysvětluje amatérismus tohoto počinu. Nicméně, když na Měsíci přistával Johnny s Leonem, tak to byla neuvěřitelná sranda a z agenta Kidmana přitom stříkalo charisma na všechny strany. Tady končí klady, protože to ostatní na mě až tolik nezabíralo. Zejména krutý mafiánský boss mi nápadně připomínal pomočujícího se důchodce s alzheimerem. Ale vlastně bych zapomněl na umělce Renatuse, jehož dokonalý film Odraz musím někdy vidět, protože jeho umělecky zpomalené pohyby lidských špeků mě uváděly do extáze. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Ulítlá retro komedie založená na jedné z nejznámějších konspiračních teorií, kterou táhne zejména neodolatelný Ron Perlman, jemuž role drsného agenta CIA dokonale sedla. Všechno ostatní je tak bláznivé, že už samotná konfrontace hlavního hrdiny v daném prostředí, dokáže vykouzlit úsměv na rtech. Ani se mi nechce věřit, že danou komedii natočil začínající francouzský režisér, jelikož komedie lze spíše označit za britskou a to ne díky prostředí a vedlejším postavám, ale zejména díky přítomnosti typického britského humoru. Skvělý debut a jednohubka pro všechny fanoušky bláznivých komedií. Moje hodnocení 75%. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely namet a celkom solidne prevedenie. Bavila ma gangsterska linia a stylove krvave prestrelky. V tychto scenach mi to trochu pripominalo Tarantina alebo Ritchieho. Ale pri vsetkych tych zhulencoch som mal pocity ake zazivala Perlmanova postava. WTF. Ja som sa na rozdiel od neho nemal moznost sa zhulit, aby mi to utieklo rychlejsie. Nastastie sa vo filme nasla aj jedna scena so zubnou protezou pri ktorej mi od smiechu tiekli slzy a pustil som si ju znova aspon desatkrat, takze nakoniec som spokojny a za jedno pozretie to stalo. 6/10. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“JEDEN MALÝ KROK PRO ČLOVĚKA, OBROVSKÝ KROK PRO...MALÉHO ČLOVĚKA. NEBO TAK NĚJAK“... /// Psychedelicky satirickej konspirační úlet a krvelačnej barbar Ron Perlman ve filmu pohrávajícím si s jednou z nejzajímavějších konspiračních teorií všech dob. Příběh je plnej bizarních postav a není v něm o náhody nouze. Navíc je plnej úryvků jako vod Coenů, Guy Ritchieho nebo Tarantina. Šedesátkový retro představujou hipísáci, soundtrack a parta zhulenejch magorů, který mají předvýst životní herecký (a režisérský) výkony. Nebere se to ani trochu vážně, je to plný násilí, vulgarit, nahoty, drog a Rona Perlmana, kterej vládne pěstma i suchým vtipem. Připravte se na absolutní výstřednost, která je i bez halucinogenů podivuhodně okouzlující a která by se mohla stát kultovní záležitostí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hosty nevítám u dveří, ale u poševního vchodu (představuj si co chceš!). 2.) Jsem stoupencem teorie, že trávu řízlou opiem z těla vyžene jedině LSD. 3.) Thx za titule „blacklanner“ /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborne natočená, nápaditá komédia, ktorá má z každého rožku trošku a keď sa to dá dokopy, tak to funguje skvele. Už dávno som sa pri nejakej komédii tak nezabavil. Je tu všetko, každý si tu môže nájsť to svoje. Je to uletené, strelené, inteligentné, hlúpe, trápne, akčné, trochu krvavé a hlavne je tu toľko uletených situácií, gagov a hlášok ako málokde. Keď k tomu pripočítame výborného Rona Perlmana, tak je zábava zaručená. Inak, milo ma prekvapil aj Rupert Grint. Skrátka super zábavná komédia a príjemné prekvapenie. 80/100 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama