Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (87)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

To by nebyli Amíci, aby neměli všechno posichrovaný. Jak to tenkrát bylo se asi nikdy nedozvíme, ale jedna věc je jistá. Tenhle film splnil přesně to, co jsem od něj čekal, herecky skvěle obsazená komedie, kde americkýho humoru moc nenajdete, ačkoli je to o nich. Dokáže to šokovat a to v dobrém slova smyslu. Wízlimu role troubů prostě jdou, do toho se přidá věčně zhulenej Misfitsák a Hellboy a je tu něco, co mě prostě baví. Takže pokud si dneska chcete utřít prdel americkou vlajkou, do toho. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, s obsazením jsem neměl problém, ale vyhulené zpracování s drogovými psycho tripy mi příliš nesedlo. Párkrát jsem se sice zasmál a když došlo na střílení, bavil jsem se dokonce výborně, ačkoliv ty ustřelené hlavy sem vůbec nepasovaly. Ale jinak v tom vidím promrhaný potenciál. Škoda. 35% ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Ulítlá retro komedie založená na jedné z nejznámějších konspiračních teorií, kterou táhne zejména neodolatelný Ron Perlman, jemuž role drsného agenta CIA dokonale sedla. Všechno ostatní je tak bláznivé, že už samotná konfrontace hlavního hrdiny v daném prostředí, dokáže vykouzlit úsměv na rtech. Ani se mi nechce věřit, že danou komedii natočil začínající francouzský režisér, jelikož komedie lze spíše označit za britskou a to ne díky prostředí a vedlejším postavám, ale zejména díky přítomnosti typického britského humoru. Skvělý debut a jednohubka pro všechny fanoušky bláznivých komedií. Moje hodnocení 75%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Harry Potter je slavný, z Hermelióny vyrostla kočka a Ron zůstal stále zrzavý. Mimo prostředí slavné série jsem jej zatím hrát neviděl, takže jsem na něj byl převelice zvědavý a byl určitě hlavní důvodem, proč jsem se ke zhlédnutí tohoto snímku rozhoupal. Musím říct, že mě vyloženě nezklamal. V podobných filmech může klidně hrávat. Dalším důvodem byl pan šmirgl v podání Rona Perlmana, který si střihl svoji typickou roličku. Myšlenka filmu je určitě zajímavá a šílená a rozhodně slibuje kupu zábavy. Bohužel jsem se spíše nudil, protože to nebyl až tak silný čajíček. Pár scének je malinko úsměvných a závěrečná přestřelka je moc pěkná. Zbytek stojí cirka za hovno. Orgasmy zbytku diváctva určitě přejí, ale já přes dvě hvězdy nepůjdu. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto totální šílenost, která aspiruje na konspirační paranoickou ujetost roku. Nelze tomu upřít vtip, akci, originalitu a bizardnost. Nevěřila bych, že Ron Perlman něco takového dá, ale je fakt dobrej. To stejné musím říci o jinak krajně nesympatickém Rupertu Grintovi, fakt příjemně překvapil. Takže na závěr - mamince bych tento film rozhodně nepustila, ale já se skvěle bavila, takže za mne 75%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama