Reklama

Reklama

Ostrov smrti

  • USA Devil's Pond (více)

Obsahy(1)

Julianne (TARA REID) už má dost svých rodičů, kteří jí mluví do života. Bez přemýšlení se rozhodne vdát se za svého přítele, se kterým právě začala chodit. Mitch (KIP PARDUE) je v té chvíli přesně takový manžel, jakého si Julianne vždycky představovala. Ale když ji slíbil, že ji bude milovat a starat se o ni, dokud je smrt nerozdělí, myslel to smrtelně vážně. Boj o přežití začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Tento dementní snímek uráží lidskou inteligenci. Něco tak primitivního a zbytečně, až nesmyslně násilnického se hned tak nevidí. A ten závěr. To si snad režisér dělá z diváka srandu, nebo ho považuje za primitiva, který se ukájí jeho zvrhlostma promítnutými na plátno. "Hlavní" psychopat s těžce zraněnou nohou, chycenou v kovovové pastineschopný pohybu navíc po zdrcujícím úderu dřevěným metrovým polenem do hlavy, kdy upadne okamžitě do bezvědomí, během pár vteřin zázračně procitne a začne si svou ženu přitahovat za řetěz, kterým je uvázaná za nohu, aby mu pak na poslední chvíli ustřelila brokovnicí ruku. Dotrpěl jsem tuto ubohost do konce jenom proto, abych si mohl udělat celkový obraz. Nemůžu jinak, než poslat tento snímek svým hodnocením tam, kam patří. Na smetiště. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a zase nuda. Celý film čekáte že se něco pořádného bude dít, ale žádná akce se nekoná..Finále taky mohlo být o dost lepší, např. plán s nafukovacím lehátkem se vůbec nevyužil, celý finále je vlastně jen o tom jak secvakne past na medvědy:D..Příběh je docela o hovně, z čerstvýho manžela se stane psychopat..uuuu, bojim se..navíc se mu to nedá ani věřit a film je celý dělaný takovým tim stylem "pasti", přitom je na každým rohu jasně vidět, že to zase taková past není..1* Za Taru, která když si z nohy přesekává řetěz, neusekne to u kotníku ale tak, že ho má 5 metrů a pak ho sebou všude vláčí.. ()

Reklama

slavushik 

všechny recenze uživatele

"Začína boj o prežitie!" Tak to teda. Boj či to dopozerám do konca, alebo nie... ale ja som to dala! Ale tak vážne? Film s dvoma postavami, z ktorých postava opačného pohlavia ani nie je pekná. A nielenže je tam absencia postáv a dejovej línie, ale aj nezmyselnosť. Totálna nezmyselnosť. Samozrejme, kto by si všimol, že keď preplávam jazero nevyjdem z neho mokrá. Tak možno tá voda bola sucha, nie? A je úplne prirodzené, že keď mám totálne rozbitú hlavu a noha mi uviazla v pasci, tak ja sa postavím, akoby sa nič nedialo. A manželka mi potom strelí do ruky. No zabitý koniec... Nič lepšie som ani nečakala, ale fakt nie. Jedine, čo ma na tomto pobavilo bolo, ako sa hlavná hrdinka uprostred opusteného ostrova, kde nie je žiadna civilizácia a z ktorého niet úniku, pretože sa ešte aj bojí vody. Fakt originálne. Ale ona sa maľuje? Tak toto bolo špičkové. A tak, možno chcela umrieť pekná, alebo sa chcela ešte viac zapáčiť svojmu psychopatickému manželovi. Nechcem byť však krutá, ale moc jej to nepomohlo. Ponaučenie do budúcna: Nikdy neviete, čo sa môže vykľuť z vášho manžela, takže ak by ma niekedy niekto pozval na opustený ostrov, určite si spomeniem na tento film a samozrejme nezabudnem si pribaliť make up a riasenku. A bolo by celkom fajn naučiť sa plávať, aj keď, ak vyleziete z vody suchá, ktovie aký paranormálny jav sa za tým skrýva, možno ani vôbec plávať nepotrebujete :D A poučenie na záver, ak je vám život milý a nechcete sa unudiť smrťou, radšej si ho nepúšťajte. Aj keď možno ako taká kulisa by to nebolo zle. Neviem, variť či piecť som pri ňom neskúšala. V takomto prípade by sa nato možno aj dalo lepšie pozerať, a ak by sa vám obed či koláč podaril, film by možno dostal aj väčšie hodnotenie. ()

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Tara to pro mě osobně zachránila. Žeru ji. Je děsně sexy, hlavně ušmudlaná, vystrašená... člověk má nutkání ji pohladit a obejmout.... Navíc manžel - dobré obsazení, fakt přesně ten slizký, ujetý týpek.. jasné, celkově film dost nuda, ale dokoukala jsem to. Chtěla jsem vědět, jak to dopadne, jestli taková naivní kráska bude schopná obelstít zkušeného magora, nebo ne... závěr obyčejný, ale dobrý... Až na to, že nechápu, jak mohla přeplavat a vynořit se s těmi pantofláky ;) (vlastní zkušenost, když člověk plave takhle daleko, pantofle/žabky se prostě na nohou neudrží, pokud nejste extra šikovní, což ona nebyla...) .. trošku stupidní scéna jak vylezla, kalhoty suchý, boty na nohou... ale jinak to šlo :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Spousta nesmyslnejch debilit a nelogičností sráží tenhle film o několik pater níž než mohl být. Když jsem si je odmyslel tak z toho vyšel slušnej thriler, jenže ty nelohočnosti tam bohužel jsou a je jich opravdu hodně a připadalo mi že tvůrcům bylo jasný jak začít film a jakej konec bude, ale nic mezitim a tak se jenom za každou cenu snažili dostat na konec a šoupali tam kraviny a nesmysli, stačilo jen trochu zamyslet a pozměnit cestu ke konci a hned bych mohl dát víc než 3* a to ještě přidávám 1* za ustřelenou ruku na konci ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama