Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semirova přítelkyně Andrea způsobí na dálnici hromadnou srážku po té, co na ni najíždělo jedno z aut. Skončí v nemocnici s lehkým otřesem mozku, v opuštěném autě útočníka se najde kartička se vzkazem: Kdo seje vítr, sklidí bouři". Semir okamžitě pochopí, o co se jedná. Před lety měl parťáka Roberta, který při razii zastřelil nevinnou ženu. Mrtvé dal do ruky pistoli a tvrdil, že na něj vystřelila ona. Ale Semir řekl u soudu pravdu a Robert šel na osm let do vězení. Nyní byl propuštěn na svobodu a chce se Semirovi pomstít. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tohle je epizoda, ve které se Jan Richter rozloučil s našinci. Tedy rozloučil... Tady vlastně není žádný důvod, ani náznak toho, proč by měl od policie odcházet. Ale jako díl je to jinak velmi povedený. Zápletka z minulosti ještě před nástupem Semira k dálniční policie byla v té době ještě svěží a neotřelá. Záporák tu měl nějakou osobní motivaci vůči Semirovi a jeho rodině, což přidalo dílu nějaké ty plusové body, že to nebyl jen další z řady generických záporáků "jsem zlej, protože prostě proto". ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ex-policajt verzus naši hošani síce nie je nič originálne, ale tento ide po semírovi preto lebo v minulosti ho dostal za katr a tam ho to mierne dojebalo. Zároveň ide o posledný diel kde sa objavil Richtár. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama