foto

Marcus Folmar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Unprofessional (TV film)
2008 Blues
2007 Seznam

TV seriály

2019 The Kids Are Alright (TV seriál)
Wendi's House (E16)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
More of a Cat Person (S03E04)
2018 Hráči (TV seriál)
Don't You Wanna Be Obama? (S04E02)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Lingchi (S01E09)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Bite Flight Wing-Man Bonnie (S01E12)
Shameless (TV seriál)
Be a Good Boy. Come for Grandma (S06E08)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Scestný záchvat paranoie (S09E24)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Hero Worship (S10E14)
2014 100 věcí, které byste měli udělat před střední (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Následek zaváhání (S07E12)
2013 Everyday Lies (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Nietzsche and a Beer Run (S01E16)
Trophy Wife (TV seriál)
Cold File (E02)
Californication (TV seriál)
Bezva holka (S06E11)
Nesmiřitelní (S06E01)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt komika (S08E08)
2011 Breaking In (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Úplně všechno zkazí (E02)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Spooky Endings (S02E05)
Zpátky do školy (TV seriál)
Paradigmata lidské paměti (S02E21)
Dexter (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S06E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nářek čarodějnice (S08E06)
2010 Famílie (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Příběh hraček (S01E11)
Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Kauza Excelsior (S03E16)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje obcházení systému (S08E03)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
In Case of Emergency (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Hall Monitors (S02E12)
Dr. House (TV seriál)
Pozor na věk (S03E19)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk nemůže v noci spát (S06E09)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
The Hole-in-the-Wall Gang (S02E05)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Romance Looming (S07E17)
Pohotovost (TV seriál)
Co dál? (S10E01)
2001 Frasier (TV seriál)
Kariéra v ohrožení (S09E10)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Seznam

Host

TV pořady

1994 All That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace