foto

Marcus Folmar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Unprofessional (TV film)
2008 Blues
2007 Seznam

TV seriály

2017 I'm Dying Up Here (TV seriál)
Lingchi (E09)
2016 Shameless (TV seriál)
Be a Good Boy. Come for Grandma (S06E08)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Scestný záchvat paranoie (S09E24)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Následek zaváhání (S07E12)
100 věcí, které byste měli udělat před střední (TV seriál)
2013 Californication (TV seriál)
Bezva holka (S06E11)
Nesmiřitelní (S06E01)
Everyday Lies (TV seriál)
2011 Breaking In (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Those Kinds of Things (S06E01)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Úplně všechno zkazí (E02)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Kauza Excelsior (S03E16)
V jako Victoria (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
In Case of Emergency (TV seriál)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

TV pořady

1994 All That (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Seznam

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace