Reklama

Reklama

DobroDRUH

(pořad)

Obsahy(1)

Setkání s lidojedy, chytání krokodýlů holýma rukama, ochutnávka škorpionů i situace hraničící se smrtí. Nejen na to se mohou diváci těšit v nové dvanáctidílné docureality České televize Dobrodruh. Fotograf a cestovatel Adam Lelek v ní na vlastní kůži prožívá vzrušující, nepředstíraně silné příběhy, které mají jedno společné – velké dobrodružství.
Pořad je natáčen jako reality show, kdy Dobrodruh při cestách po exotických zemích řeší každodenní problémy spojené s cestováním, jako např. místní dopravu, jídlo, ubytování, setkání s domorodci a jejich kulturou, setkání s často nebezpečnými zvířaty a návštěvou exotických míst, kde Dobrodruh zažívá nepředstíraně silná dobrodružství. (Česká televize)

(více)

Diskuze

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Stallone

Tak ty jsi buď Lolek sám nebo jeho nejlepší kámoš, jinak si tuto podkuřovací tirádu vysvětlit neumím. 

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

DobroDRUHA považuji v této kategorii dokumentárních, cestovatelských, poznávacích pořadů za nejlepší, který jsem viděl. Poučná, zábavná forma, která ani na chvíli nenudí. Pan Adam Lelek je charismatický a před kamerou funguje naprosto perfektně. Mám toho již nakoukáno hodně a proto jsem nadšený, že mě stále dokáže něco tak příjemně překvapit. Každý díl jsem viděl několikrát. Působí to jako příjemný relax a mám chuť do řadu zemí vyrazit. Minimálně do Peru určitě. Díky Adame a ať se daří.

5*

na příspěvěk reagoval gonga, Neklan006

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Trochu nechápu příspěvky-však tenhle seriál ukazuje prumerného českého pepíka co jede do světa a plno vás trosek by se v něm mělo shlédnout a nehrát si pořád na cool frajery

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Neklan006

Neklan006 (hodnocení, recenze)

Tak dneska to byl zase masakrrrr (díl v Ekvádoru). Nejvíc mě pobavil ten malej indián, jak trefil Lelka něčim do xichtu :-D

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Poslouchej toho člověka jak mluví (příšerný akcent) , dívej se pozorně jak se chová (jako necitlivé, nevychované hovado, které si neustále na něco stěžuje), a nakonec si představ, kdo jeho výlety platí (Česká televize) a prestanes se divit.

Uživatel gonga smazal svůj příspěvek.

parody

parody (hodnocení, recenze)

jsem nečekal takle nízký hodnocení

se mi zdá, že většina zde hodnotících závidí  že moderátorovi rostou vousy

jsem to viděl dneska poprvé, a je to vcelku dobý

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Dnes jsem se opět dočkal, hudba z filmu Mise (wtf!). Lolek opět perlil, kdyby mi tolik nalezl krkem, dost bych se nasmál, kozobrad. TY KRÁSO!

zdoch

zdoch (hodnocení, recenze)

Neklan006

naopak, doufám, že má a že tohodle vocasa v tv dlouho neuvidím, zvášť ne, když si uvědomím, že se takova sračka točí z koncesionářských poplatků :( tenhle mekta s kozi bradkou je na pěst!

Neklan006

Neklan006 (hodnocení, recenze)

je fakt, že 2.díl kde upadl při přechodu potůčku a byl na umření už se asi opakovat nebude, tady mu jenom neklaplo to půjčení auta, pak zapadl do bahna, musel chudák vytahovat ostatní řidiče a půjčit převozníkovi baterku. takže si ani až tak moc nestěžoval :-D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel santosz smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama