Reklama

Reklama

DobroDRUH

(pořad)

Obsahy(1)

Setkání s lidojedy, chytání krokodýlů holýma rukama, ochutnávka škorpionů i situace hraničící se smrtí. Nejen na to se mohou diváci těšit v nové dvanáctidílné docureality České televize Dobrodruh. Fotograf a cestovatel Adam Lelek v ní na vlastní kůži prožívá vzrušující, nepředstíraně silné příběhy, které mají jedno společné – velké dobrodružství.
Pořad je natáčen jako reality show, kdy Dobrodruh při cestách po exotických zemích řeší každodenní problémy spojené s cestováním, jako např. místní dopravu, jídlo, ubytování, setkání s domorodci a jejich kulturou, setkání s často nebezpečnými zvířaty a návštěvou exotických míst, kde Dobrodruh zažívá nepředstíraně silná dobrodružství. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

Stallone 

všechny recenze uživatele

DobroDRUHA považuji v této kategorii dokumentárních, cestovatelských, poznávacích pořadů za nejlepší, který jsem viděl. Poučná, zábavná forma, která ani na chvíli nenudí. Pan Adam Lelek je charismatický a před kamerou funguje naprosto perfektně. Mám toho již nakoukáno hodně a proto jsem nadšený, že mě stále dokáže něco tak příjemně překvapit. Každý díl jsem viděl několikrát. Působí to jako příjemný relax a mám chuť do řadu zemí vyrazit. Minimálně do Peru určitě. Díky Adame a ať se daří. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Cestopisy Adama Lelka znám z akcí pro školy, kdy se promítají jeho fotky z cest s vysvětlujícím a naučným komentářem, videosekvencemi a mapami. Tato projekce mi připadá lepší, než Adamův cestopis. Už jen proto, že ať se projevuje jakkoli, tak rozhodně ne jako dobrodruh. Nicméně s povděkem kvituji další český pokus o cestopis, i když Kuba Vágner byl tedy lepší... ()

Reklama

Petr490 

všechny recenze uživatele

Jako dokument se to dá, zábavnost tu docela chybí ale co ten člověk dělá dnes se nedá nazvat ani hereckou prostitucí. Nedávno mi se školou nacpali v kině něco o čem jsem měl tušení že to bude ok, protože dobrodruh je koukatelný, koukatelné to teda nebylo. Takže tomu dávám 2 hvězdy protože ten člověk byl v dobu tohohle na vrcholu kariéry. ()

Ithildaria odpad!

všechny recenze uživatele

Sebestředný a rozmazlený chlapeček se vydává na své velké dobrodružství. .. Bez respektu k přírodě a místním obyvatelům se stará jen o to, aby mu v té džungli bylo pohodlně a aby se dostal do divokých, neprobádaných končin - smůla, někdo ho předběhl (minimálně těch několik generací jiných blbečků ze Západu). ()

Freza77 

všechny recenze uživatele

Dokomunt který odhaluje pravdu a skutečnosti mnohých lidí různě po světě. Bez cenzury vše v pravých barvách. Krásná příroda, cestování, kultura a vzápětí skutečný život lidí. Například na Madagaskaru, který Adam projížděl bylo vidět neskutečné chudoby a tváří v tvář viděl lidí, kteří se živí čímkoliv co najdou a jsou šťastni že jim něco dáte ikdyž je to třeba pro nás blbá prázdná petlahev. Dokument je velmi kvalitní a nezbývá mi dát nic jiného než 5.hvězdiček :) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Agentura, zastupující cestovatele Adama Lelka, vytvořila z jeho natočených materiálů program upravený pro základní školy s názvem Planeta Země 3000. S programem objíždí od roku 2004 sály po celé republice a představuje jej dětem. Tyto natočené materiály daly základ seriálu v ČT. (rakovnik)

Reklama

Reklama