Reklama

Reklama

Mladá vdova Madison žije v nádherném domě spolu se svými dvěma potomky. Dům však vypadá krásně jen z venku. Rodinu, která v něm žije, straší duchové... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Michalsafr 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je spojení sci-fi s hororem super. Ale spojení, které je spíše rozpojením, v němž sci-fi složka vůbec nepasuje k té hororové, to není super. Po skončení snímku jsem dlouho přemýšlel, co mi vlastně uniklo a nakonec mi došlo, že pokud to není podle nějaké Legrandovy knihy, tak asi vůbec nic. Franklyn all over again.. A důsledně zamlčená premisa filmu není ani zdaleka tak zajímavá, jak by se zdála být.. P.S.: Původně jsem to měl na jedné *, ale protože je to debut a vizuál Johna Frosta včetně triků je velmi zdařilý, tak dávám dvě. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Z ošklivého káčátka Ali Larter vyrostla překrásná ženská a bohužel je to jedno z mála pozitiv tohodle úplně zapadlého snímku.Musim bez debat uznat, že námět je super, atmosféra hutná a některý lekačky smrtelný pro každýho s nedorostlou srdeční chlopní, ale režisér ten složitý scénář vůbec nedokázal věrně převést na plátno a občas je v tom takový bordel, že snad i samotní tvůrci ve střižně netušili, co že to vlastně natočili na filmové plátno.Diabolical není špatný film a určitě by si zasloužil víc jak 44%, není hloupý ani nudný, ale neskutečně zmatený a strašně nedořešený.Legrand by mohl knižně vydat scénář a upravit ho, rád bych si ho přečetl, látka měla obří potenciál.55%. ()

Reklama

ZdenoLo odpad!

všechny recenze uživatele

Horor by to bol pre mňa len vtedy keby som si to kúpil na bluray/dvd. To by som sa normálne asi rozplakal a strelil si pár faciek. Nechcem tu teraz chrliť vulgarizmami tak to proste len označím ako obrovskú sračku ktorá mi už nenávratne ubrala 86 minút života. Inak režisér a zvukár si môžu podať ruky..lebo nájsť takých dvoch somárov po kope sa len tak často nevidí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá vdova je spolu s deťmi neustále svedkom paranormálnych javov. Danú situáciu chce vzhľadom k ťažkej finančnej situácii riešiť radikálnym spôsobom, predajom nehnuteľnosti. Ponuka za dom je síce lákavá, ale je skutočne všetko tak, ako sa na prvý pohľad môže zdať? Taktiež mám rád keď sa mieša horor žáner so scifi, ale bohužiaľ, toto nie je ani poriadny horor, ani poriadne scifi. Krivdil by som, keby o "The Diabolical" napíšem, že nemá svoje svetlé chvíľky, ale samotné % vyjadrenie je takmer presným odrazom jeho kvality. Námet to síce nebol zlý, "zrúdička" mala moje sympatie, pričom potešilo pár temných pasáží, no na riť som z tohto snímku rovnako ako iní užívatelia, nespadol - 40% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Debilical. Mám rád, keď sa horor mixuje so sci-fi. Problémom však je, keď to k sebe absolútne nepasuje. Diabolical je väčšinu času úplne obyčajný horor s jedným haunted house, ktorý nemá žiadnu atmosféru, nebudí strach a je úplne zameniteľný s ktorýmkoľvek iným haunted house hororom. Do sci-fi sa následne preklopí až v samotnom závere, no celé to pôsobí skôr ako jeden guláš, zmätene až dementne a hlavne to k sebe vôbec neladí. Vizuál je síce fajn, ale jediné čo sa dá na filme vyslovene pochváliť je veľmi slušný vzhľad monštier v dome a to je sakra málo. Inak to nefunguje ako horor a záverečné sci-fi pôsobí vyslovene trápne. A nepomôže tomu ani Ali Larter. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama