foto

Merrin Dungey

  • nar. 6.8.1971 (48 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 48 Hours 'til Monday (TV film)
Ďábelský dům
2014 Láska po anglicku
2011 S tím nic nenaděláš
2009 Masterwork (TV film)
2006 Beyond (TV film)
2003 Animatrix: Neznámé území
2001 Odessa Or Bust
Ztráty a nálezy
1999 Ed TV
1998 Drtivý dopad

TV seriály

2020 Star Trek: Picard (TV seriál)
Remembrance (S01E01)
2019 The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
Jeopardy! (E09)
Queen for a Day (E08)
další epizody (10)
Sedmilhářky (TV seriál) - herec, a.z.
Špatná matka (S02E06)
Zabij mě (S02E05) - a.z.
Ona to ví (S02E04)
další epizody (6)
Grace a Frankie (TV seriál)
Flám (S05E10)
2018 Doktoři (TV seriál)
Úplné zatmění srdce (S01E14)
Utíkej, doktore, utíkej (S01E13)
Pád do hlubin (S01E12)
další epizody (13)
Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22) - a.z.
2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Někdo je mrtvý (S01E01)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Minulost, prolog a co bude dál (E13)
Nepřátelský bojovník (E12)
Černá orchidej (E11)
další epizody (4)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Moo Moo (S04E16)
2016 Adoptable (TV seriál)
What Other People Think (S01E02)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Pět dní do popravy (E09)
Špatné dohody (E08)
Prosťáček (E07)
další epizody (9)
Con Man (TV seriál)
What Goes Up... (S02E01)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Enemy of My Enemies (E07)
Chasing Life (TV seriál)
La Dolce Vita (S02E13)
As Long as We Both Shall Live (S02E07)
The Last W (S02E06)
další epizody (11)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jipí kajak (S03E10)
Ava (S03E08)
Halloween, III. část (S03E05)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Skvělý plán (S04E17)
Nešťastná duše (S04E16)
Probuď v sobě draka (S04E15)
další epizody (5)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Locks of Love (S01E11)
Finding Chemo (S01E10)
What to Expect When You're Expecting Chemo (S01E09)
další epizody (4)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Sázka (S01E13)
Trophy Wife (TV seriál)
The Wedding: Part One (E16)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Cesta k nápravě (S15E07)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Příslib (S01E13)
Hanba (S01E12)
2011 Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Špinavý polda (S02E21)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Střední východ je komplikovaný (S02E07)
Bobrland (S02E06)
Ted a spol. (TV seriál)
Honba za pokladem (S02E13)
Nová pracovní doba (S02E06)
Harašení (S02E05)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Jak pozvednout morálku (S01E07)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Odvrácená strana života 2/2 (S03E23)
Odvrácená strana života 1/2 (S03E22)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Anděl smrti (S03E11)
Dva z Queensu (TV seriál)
China Syndrome: Part 2 (S09E13)
China Syndrome: Part 1 (S09E12)
Home Cheapo (S09E07)
další epizody (4)
2006 Alias (TV seriál)
Všechen čas světa (S05E17)
Dva z Queensu (TV seriál)
Major Disturbance (S09E04)
Affair Trade (S09E02)
Four Play (S08E20)
další epizody (6)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Move Doubt (S08E08)
Awed Couple (S07E08)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Kitty's Back (S06E05)
Dva z Queensu (TV seriál)
Tank Heaven (S06E21)
Precedent Nixin' (S06E19)
Switch Sitters (S06E14)
2003 Alias (TV seriál) - herec, a.z.
Střípky paměti (S03E10)
Při smyslech (S03E09) - a.z.
Nemesis (S03E06)
další epizody (14)
Dva z Queensu (TV seriál)
American Idle (S06E10)
Thanks Man (S06E09)
Secret Garden (S06E07)
další epizody (4)
2002 Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
Sbližování 2. část (S02E09)
Sbližování 1. část (S02E08)
další epizody (20)
2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
Má vina (S01E09)
Čas ukáže (S01E08)
další epizody (10)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Doll (S02E07)
Dva z Queensu (TV seriál)
Friender Bender (S04E04)
Pregnant Pause: Part 2 (S03E25)
Pregnant Pause: Part 1 (S03E24)
další epizody (7)
2000 City of Angels (TV seriál)
Grosse Pointe (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Sleepover (S01E06)
Pilot (S01E01)
Dva z Queensu (TV seriál)
Better Camera (S03E11)
Twisted Sitters (S03E09)
Dark Meet (S03E08)
další epizody (8)
Přátelé (TV seriál)
Paul je chlap (S06E22)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Post Hoc, Ergo Propter Hoc (S01E02)
Dva z Queensu (TV seriál)
I, Candy (S02E09)
Get Away (S02E07)
Parent Trapped (S02E04)
další epizody (7)
1998 Jesse (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Bookstore (S09E17)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Když se ucho utrhne (S04E04)
1996 Party Girl (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Messages from Earth (S03E08)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky