foto

Merrin Dungey

  • nar. 6.8.1971 (46 let)
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ďábelský dům
2014 Láska po anglicku
2011 S tím nic nenaděláš
2009 Masterwork (TV film)
2006 Beyond (TV film)
2003 Animatrix: Neznámé území
2001 Odessa Or Bust
Ztráty a nálezy
1999 Ed TV
1998 Drtivý dopad

TV seriály

2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Někdo je mrtvý (E01)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Minulost, prolog a co bude dál (E13)
Nepřátelský bojovník (E12)
Černá orchidej (E11)
další epizody (4)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Moo Moo (S04E16)
2016 Adoptable (TV seriál)
What Other People Think (S01E02)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Pět dní do popravy (E09)
Špatné dohody (E08)
Prosťáček (E07)
další epizody (9)
2015 Con Man (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
Ava (S03E08)
Halloween III (S03E05)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Skvělý plán (S04E17)
Nešťastná duše (S04E16)
Probuď v sobě draka (S04E15)
další epizody (5)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Bet (S01E13)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Špinavý polda (S02E21)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Grosse Pointe (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Paul je chlap (S06E22)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Jesse (TV seriál)
1996 Party Girl (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

TV pořady

1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace