Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (77)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Těžkopádný akční thriller. Hvězdičku navíc za obsazení: 79letý Anthony Hopkins (šéf farmaceutické firmy Denning), 76letý Al Pacino (Benův šéf právnické kanceláře Abrams), 44letý Josh Duhamel (právník Ben), 28letý Glen Powell (Benův kamarád, právník Doug) a 46letý Byung-Hun Lee (účetní, nemocný asijský vrah). ()

Nemda 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako mělo být to herecké legendy jako Al Pacino a Anthony Hopkins nemají na nájem a musí hrát i v takovém odpadu? Kdo bože můj psal ten scénář? Takhle stupidiní a debilní film jsem neviděl hoooooooodně dlouho. Film mohl mít asi 3 závěry a perličku tomu všemu dodalo závěrečné vysvětlení zapletení manželky hlavního hrdiny. Režisér a scénarista musí brát dobrej materiál..... Neskutečná blbost a mrzí mě,že v tom hrál Al Pacino. Mistře budiž Ti odpuštěno. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Totalne nezazivny thriller ani neviem o com. V polovici som to vypol. Skoda, ze som si dopredu nezistil kto to reziroval. Shintaro Shimosawa je pre mna totalny packal, ktory napisal neznesitelne nudny film Repentance, ktory sa nedal dopozerat a toto je rovnaky pripad. Nabuduce si dam na neho pozor a vyhnem sa mu. To sa týka aj Byeong-heon Lee. Akonahle hra v americkom filme, tak je to sracka. 0/10. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že niekedy ohodnotím tak slabo film, v ktorom spolu hrajú Hopkins a Al Pacino. Bohužiaľ, táto dvojica sa stretla v nie moc dobrom filme, nebojím sa tento počin nazvať katastrofou. A predzvesťou hrozného dielka je ten hrozný účes Anthony Hopkinsa. Čo to bolo? Právnický triler s prvkami príbehu o únose a aby toho nebolo málo, tak falošné obvinenie z vraždy? Z čoho sa všetko vyrieši tak nejak...tak nejak proste? A čo ten Číňan? Ten tam vôbec nepasoval. A čo tie jeho reči v tom kostole? (Dobre, čo sa týka kecov, to môže byť chyba prekladu). A koniec radšej nekomentujem. Ale zase, úplný odpad to nie je. Predsa len som sa zasmial, ale nemyslím, že práve na scénkach, kde to tvorcovia zamýšľali. ()

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

je to spracovanim ****. defekti co tu davaju ** a nizsie..su typicky vyplod chorej csfd, ktorej bodovanie a preferovanie par uzivatelov pomocou primitivneho systemu bodovania , nici normalne hodnotenia. je to uplne ok film, vyborny. kazi to iba predzavercna scena s alpacinom, uplne zcestna , naivna. zaver to trochu napravuje. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama