Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clary pod vlivem Párové runy prchá s Johnatanem do klubu podsvěťanů, kde, jak doufají, dostanou Ranní hvězdu. Izzy se snaží překovat meč Glorious. (Netflix)

Recenze (1)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

19.díl. Magnus vzpomíná na svůj vztah s Alecem. Setká se s Asmodeem, jenž mu vrátí moc, a poté ho přesvědčí, aby si ponechal vzpomínky nasvého přítele. Clary, v podrůčí temnoty, slaví spolu se svým bratrem jejich shledání. Jace plánuje se k nim přidat, a lstí přivést Clary zpátky k němu a k jejím kamarádům. Clary, jíž však znal, je ale nenávratně pryč. Spolu s ním a Jonathanem se Clary vydává v cestě za Morning Starem, a proto musí unést Vílí královnu. Když se má rozhodnout, opět, mezi Jacem a Jonathanem, zvolí si svého bratra. Jace odstrčí a ten o ni nadobro přijde. Izzy a Simon stvoří nový meč Glorious. Rafael si jde promluvit s Maiou a Jordanem. 95 procent. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Při schůzce Jace (Dominic Sherwood), Clary (Katherine McNamara) a Jonathana (Luke Baines) je v pozadí několikrát vidět česká vlajka. Epizoda se navíc zčásti odehrává v Praze v podsvěťanském klubu Kostěný lustr (originálně chybně „Kostí lustr“), do kterého Clary, Jonathan a Jace zavítali i v knize „Město ztracených duší“. V samotné Praze se nicméně nenatáčelo, jako kulisa zde posloužila Paříž a počítačové projekce. (veverrka11)

Reklama

Reklama