Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Když se s ní po 15 letech rozejde přítel kvůli tomu, že ztloustla, najde si nejlepšího osobního trenéra, dostane se do formy a obrátí si život naruby. (Netflix)

Recenze (21)

ainny 

všechny recenze uživatele

Skvělý začátek, utrápený střed a konec přeplněný flashbacky. Přesný návod na to, jak zabít očekávanou pecku. Ne, že by se mi to nelíbilo, ale nebýt tam Shin Min-a, tak byla Venuše jenom průměrným seriálem. Liška ho přece jenom posunula o něco výš. Druhou skvělou postavou byl Henry. A tím to asi tak končí. So Ji-sub podal svůj standardní výkon a Yu In-young mě vyloženě zklamala. Tedy ne ona, ale její role. Když nemá oči plné slz hlavní hrdinka, tak je holt musí mít ta druhá. Abych ale tvůrcům nekřivdila, občas jsem se zasmála. Lišky scéna v nemocnici byla skvělá a srdcervoucí. Soundtrack tradičně dobrý. Možná si to i ještě někdy dám znovu, ale teď převažuje mírné zklamání. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Vtipné, krásné, chemie mezi hlavní dvojicí by se dala krájet. Parádně obsazené, postavy jsou fajn napsané - chovají se jako lidi, skvěle zahrané - moje nejnovější JK láska, které mě jen tak neopustí. Má naprosto parádní rozjezd, do tří čtvrtin je to vážně pecka, vyhýbá se to věškerým patosům JK romantických komedií... Jenže se stalo to, že v posledních cca 6 dílech se už nic moc zápletkově neděje, člověk už jen vyhlíží ten šťastný konec, o kterém divák ani nepochybuje, že by mu nebyl naservírován. Ale i tak zůstávám u kladného hodnocení, protože je to vážně hrozně milé a (i přes nedostatek drama) záživné pokoukání. ()

Reklama

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Milión viděných věcí podaných s krásnou hravostí, do nichž občas vstoupí slon s nosorožcem plavající ve 200 m. hloubce oceánu. Říkáte si, co to vymýšlí a mele za blbosti? To samé jsem si říkal já při občasném a nesmyslném zásahu do probíhajícího děje. I tak se však jedná po všech těch předramatizovaných doramat o příjemné podívání. Jako výplň při každodenním vaření fajn věc. Jednat se o 10-ti dílný seriál, tak bych i dost možná hodnotil za plný počet. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

So Ji Sub, ďalší do mojej zbierky, "toho milujem" o chvíľu im tam bude tesno. No čo už. Že je zápletka klišé, koho to zaujíma, je to nádherné klišé a s Shin Min Ah sú spolu skutočne krásni, okamihy skutočne vtipné, aj veselé aj šialene smutné, tá scéna ako plakala pri nemocničných dverách, ach, potoky sĺz. Záverečný diel by bol síce chcel niečo, že och srdce moje, ale aj takto to stálo za to... ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Na začátku se mi vybavilo She Was Pretty, protože dalo by se říci, že koncept je dost podobný (ze školní krasavice se stala neatraktivní žena). Bylo to pěkné a vtipné. So Ji Sub a Shin Min Ah tvořili krásný pár, ale přiznávám, že mnohem radši jsem měla scény s mužskou trojkou - Kim Young Ho (So JI Sub), Jang Joon Sung (Sung Hoon) a Kim Ji Woong (Henry) :-D :-D :-D ()

Reklama

Reklama