Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouhou dobu jsem si a myslím, že nejen já, myslel, že to jsou Spencer s Hillem. Zdá se to až neuvěřitelné, jak jsou si ti herci podobní. Velmi jsem si oblíbil Šimona s Matoušem. Velice se mi tento díl líbil. Obsahuje mnoho zábavných scének. Např. Jak pronásledovali ti lupiči v tom citroenu Šimona a Matouše a pak jak rozpůlili to auto a jeli dál. Ten jejich šéfik, říká: Proč jedeme tak pomalu? A ten řidič: Chybí nám půlka auta :-) Nemáme motor. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

"Bombičky proti hmyzu ...jseš hluchej? - Já že jsem teplej? Co si to dovoluješ, ty klacku?! - Abych ti neubalil jednu mezi parohy." aneb rozkoš s dokonalým timingem, přímým tahem na branku a nezapomenutelnou cestou do Marseille. S hitem On My Way na rtech a výborným dabingem kráčí Šimon a Matouš i do nového století. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Peněz moc není, práce taky nevoní, a tak se Šimon s Matoušem rozhodnou zpeněžit poslední cennou věc, kterou mají - své řidičáky na náklaďák. Po cestě potkají jednoho chlapíka, který jim nabídne jednoduchou fušku - dovezou kamion s přípravkama proti hmyzu do Marseilles, a dostanou spoustu peněz hezky na ruku. Na cestě ale Šimon s Matoušem zjišťují, že je (opět) někdo tak trochu zneužívá ... Po veleúspěchu těchto komediantů by byl hřích nenatočit volné pokračování (na druhou stranu by určitě hříchem bylo snažit se dál táhnout sérii až do odpadových pekel). Ale tady ta dvojka, si na nic nehraje (nezkoumejte kde vzali naši hrdinové řidičáky), o moc v ní nejde, kromě desítek různých gagů a vtipných scének. Oproti jedničce je sice o chlup slabší, ale není to nikterak hrozný, a navíc Morgan a jeho banda spolehlivě zasahuje i tady... ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Neberu to jako náhražku Budda a Terrence i když tomu tak je, protože se v této době na nich snažili přiživit. Proto to s nimi ani nebudu srovnávat. Tohle je komedie pro určitý druh publika, do kterého já zapadám. Nejde o nic víc a o nic míň, než o kus žvance na talíři a pořádný rvačky s kopcem srandy. ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem žral Spencera s Hillem i Šimona a Matouše, a ve rvačkach ve škole byl za Šimona. Nyní se na to občas kouknu se synem, který se Šimon jmenuje, takže ve rvačce s ním na mě zbývá Matouš. Jinak, když bych to měl porovnat, tak teprve nyní jsem si uvědomil, že největší rozdíl je v tom, že Šimon a Matouš mají mnohem jadrnější jazyk, kdy pro sprosté slovo nejdou daleko. Největším plusem je pro mě velmi chytlavá ústřední melodie On My Way. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Itálii v Římě, ve Francii (hraniční přechod u města Menton a Marseille) a v Barceloně – přístav, kde se naloďují na cestu do Afriky. (Rattus Rattus)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Menton a Nice. (dyfur)

Reklama

Reklama