Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale ty hlavní hrdinové mě tam od začátku všichni hrozně rozčilovali, jinak by to byl docela zajímavý futuristický akční film, ale nominovat na studium paleontologie dvě blondýna a jedno hezouna, je prostě podle mě filmová sebevražda, kdy si každý divák řekne "No jasně".Škoda, pointa i celá zápletka je výborně vymyšlená, jen ty postavy byly podle mě nešťastně zvolené. Konec překvapí! ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Supr nápad, dobrá myšlenka, celkem dobře napsaný a oproti jiným "časovým filmům" to vlastně ani nemá žádný do očí bijící nesmysly. Prachy nebyly, ale to ani nevadí. Škoda, že postavy se chovaj často dost divně, ale to je na úkor zrzchlení tempa no. Herci jsou hrozní, ale co by člověk po takovém rozpočtu chtěl, že ano? Škoda, že od napínavější části už film běží fakt až moc rychle a není čas nic pořádně rozvinout. Ale tak atmosféru to má a nápad taky. Je to dobrý. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz, nápaditá podívaná. V první polovině jsem se krapet nudil, ale ve druhé to nabralo na obrátkách a bylo na co koukat. Od chvíle co postavy zjistí, jak jde čas pomalu a někde rychle, začalo mě to opravdu bavit, a chtěl jsem vědět více. Jenomže to končí ve chvíli, kdy film může začít být ještě lepší, a zajímavější. Jsem zvědavý jestli se někdy uskuteční pokračování, bavilo mě. Levné scifi, které je fajn. :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

SPOILERY! Mankote, to zas bylo něco... Nezajímaví studenti jedou hledat profesora, který uvízl někde v jeskyních. Těch studentů je pět a dva vypadají, jako kdyby vypadli ze základky a jeden kluk víc jak 12 tam fakt mít nemůže... Do toho říkají nějaké hlášky, mají miliardu světel a nejmladší si točí na kameru vlog... No a pak čtyři z pěti jdou do té jeskyně a tam asi půl hodiny chodí a nic se nestane. Když už něco přijde, tak se z toho stane kombinace Pádu do tmy (ale místo kanibalů tu máme neandrtálce) a Dark Space a je to celé na smích. Voják z budoucnosti proti neandrtálcům z minulosti. Pane bože. Jako jo, on by to promíchání různých dob nebyl úplně blbý nápad, ale to by tu musel být schopný scénárista a to tady rozhodně není. Tam bylo logických děr, že to ani možné není... A to to ještě bylo celé nudné. No a pak tu je ještě happy end, ale ten je tak happy, že jsem se tomu musel smát. Jak tam našli ty rodiče... No nic, je tam znát nízký rozpočet, ale taky i snaha vytvořit z toho něco, takže jedna hvězda za snahu a druhá za to, že některé nápady by v jiném filmu fungovali celkem zajímavě. Ale jinak tuhle připitomělou pohádku hodnotit nemůžu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - kdybych Time Trap viděl za časů mýho dětství, budu z ní asi nadšenej, protože proti retardovanejm srajdám, kterýma nás tehdy krmili komouši, by tohle byl biják pro mládež podle mýho gusta. Scifárna říznutá dobrodružákem, tajemná jeskyně, cesty časem, pralidi z minulosti, postlidi z budoucnosti, jako bonus dvě pěkný blondsky... Ale dneska si na nějaký filmy pro děti už připadám kapánek starej, zvlášť když je děj pro dospělce tak nanervylezoucně polopatickej, look zoufale televizní a týnejdžři přehrávají a afektovaně deklamují hůř, než pionýři v nějaký komoušský ptákovině (hlavně teda ty dvě pěkný blondsky). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)
  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)

Reklama

Reklama