Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Co říci o filmu, kde je hlavním záporákem maník v kožichu a jakousi helmou na hlavě, který v 90% minutáže chodí po horách či mluví do kusu desky /obrazovka/ a ostatní hrdinové provádí velmi vtipné věci...? Nic, je to neuvěřitelná sranda, nejde než se smát a smát, neboť jen tak se dá o filmu říci, že je vynikající. A to ještě s nadhledem kosmické stanice MIR (než spadne). Ne, je to neuvěřitelná hloupost, kravina, šílenost a z hlediska zde užívané kvalitativní stupnice více než jen odpad, spíše ultraodpad. Ačkoli to zní neuvěřitelné, Robot Monster je dokonce větší hrůza než Woodovy klasiky, ale zároveň je vtipnější, takže to prostě musíte vidět - nebo spíš... měli byste, protože já jsem si během sledování opět uvědomil, proč tak miluji filmové médium a v čem všem můžu objevovat jeho "kouzlo". ()

Wallas 

všechny recenze uživatele

Opravdu, jeden ze snímků Zlatého Fondu Béčkové Tvorby, tohle je prostě film, který stojí za to být zhlédnut - bublifukové sci-fi efekty, lepenkový monitor, Parsky Smrti které mohou být odraženy jenom speciálním sérem který vynalezl poslední žijící vědátor na planetě, krokodýl s nalepenou ploutví na zádech, ale co mě naprosto dostalo, tak byla Space Platform držená na tyčce člověkem skrývajícím se v mlze. Jestli tohle neuvidíte, opravdu prohloupíte. ()

Reklama

Makky odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, je samozrejmé, že je to najhorší film, aký som kedy videl a určite mi to potvrdí aj väčšina ostatných. Chcel by som poznamenať zopár zaujímavých bodov: Po prvé: V tomto filme prevláda taká neskutočná naivita, až to bolí. Po druhé: Herci sa naozaj snažia, ale nejako im to nevyšlo, uveril som im akurát nos medzi očami. Po tretie: Nepochopil som ten bublifuk, ktorý mal vytvárať asi "dramatickú" atmosféru, no nechápem načo tam bol, pretože tu bolo dramatické iba čakanie na koniec tejto blbosti. Po štvrté: Načo tam boli tí "dinosauri"??? To nechápem doteraz a asi to ani nikdy nepochopím. Ale aj tak by som chcel poďakovať režisérovi, že vytvoril takúto neskutočnú hovadinu, na ktorej sa dá vážne dobre zabaviť... už teraz je isté, že väčšiu filmovú katastrofu neuvidím, konečne to mám za sebou :o) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťan nevypadá jako slizská příšera, zelenej šmejd s tykadlama, ani jako nějakej obří chapadlák, ale jako pořádně ochlupenej opičák s mikrovlnkou místo hlavy! No na téma demence tohohle filmu by se dala napsat maturitní slohová práce, tak ale proto se omezím na jedno jediný slovo - paráda! I am built to have no emotions. (screeny) ()

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

To najhoršie možné filmové šialenstvo. Keby to pozerám s kamarátmi podgurážený alkoholom s dobrou náladou a vyslovene sa chcem baviť, smial by som sa. Ešteže som to pozeral s čistou hlavou a dáko to prežil. A to, že je to nechcene vtipné...ehm skôr IBA absurdné a divákmi brané IBA s nadhľadom. Ale vyslovene scény hrané na 2X2 metre pri zchátralej jaskyni, zimný kožuštek s plynovou maskou a tykadlami na hlave, dialógy na hrane imbecility sú tragikomickým vyústením toho skutočne najhoršieho výplodu. Najviac som sa ohľadom tohoto čuda zasmial pri čítaní vtipných komentov ... napr : Lavran a jeho poznámka o Bélovi Lugosim či Marius, alebo hláška o mikrovlnke na hlave. Čím by ma ale pracovný tím šokoval najviac, by bolo uvedenie nejakej špeciálnej edície k 60. výročiu vzniku. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)
  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama