Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď Ben Kingsley, ktorý je nižší ako vlastná manželka, prehlási: "Spálená zem! Nikto neodíde živý!", to mi hneď naskočí husia koža. Celý film je nakoniec o pretŕčaní sa Banderasa ako toho slušného siláka a aby sa ešte viac vynímal, tak mu tam nahodili kolegov, ktorí vyzerali menej nebezpečne, ako SBSkári v dôchodkovom veku, čo stoja v Kauflande. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sám jsem sekuriťák, tak jsem na to byl docela zvědavej a jakože pár dobrých momentů to mělo a nevím jestli já a moji kolegové z jedné nejmenované bezpečnostní agentury by jsme zvládli to co hrdinové tohohle filmu, ale jinak mě to spíš zklamalo. Po nadšení z výkonu v Postradatelných jsem se těšil na živelného Banderase, ale tady mi přišel takový unavený a bez šťávy jako by to celé odehrál jen z povinnosti. Kingsley se taky nepředvedl a když připočteme tuctovou akci vychází z toho podprůměrné béčko pásové výroby.35% ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Banderas držal dve zbrane naposledy (s takou vervou) u Donnera. Tu už ten príbeh a akcie nič vlastne neznamená. Tie herecké, priam teplé kreácie nestačia ani na vyplnenie krátkeho času. Extrémne krátke predstavenie hrdinu je na konci zakončené úplne hlúpym happyendom, ktorí potrebovali jedine tak amíci. Celkovo je skupina 666 bandou amatérov, na ktorú stačia domáce potreby a také tie veci ako náhoda a tak. Výhodou je ich pomalý úpadok. Security je lacne pôsobiaci Equalizer, kde však osud zúčastnených je vopred odkázaný na posmešky, tupé vyjadrovanie, prehrávanie a tak. A kde by som sa skryl v slovenskom obchdnom dome ? V erotických potrebách. (videné 29.10.2019, JOJ archív) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Klasické jednoduché akční béčko, kterému kralují drsňák Antonio Banderas a charismatický Ben Kingsley, příběh je zcela tuctový, přesto docela zábavný, moc nenudí a má plno zajímavých nápadů. Zpracování je lehce podprůměrné, kamera je zejména v akčních scénách poměrně nepřehledná, ale to se tak nějak dalo očekávat. Záporáci jsou těžce o ničem, postavy, až na dvě zmíněné výjimky, mi vůbec nesedly. Pochopitelně i zde je spousta nelogických, dá se říct až hloupých scén, velkou výhodou však je, že snímek vcelku rychle uteče, jinak by to byl mnohem větší průšvih. 3/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas a Ben Kingsley zde hrají přesně to, co by se od nich očekávalo, ale díky svým tvářím dělají snímek o něco zajímavější. Ale není to vlastně špatné. Obléhání jednoho obchoďáku, kam zrovna nastoupil nový sekuriťák. Je to akční, je to místy i trochu drsné, ale jede se na jistotu. Za mě fajn. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama