Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacne sa to nadejne prestrelkou pri prepadnuti konvoju, ale potom sa film presunie do Kauflandu a namiesto beckovej variacie na Die Hard nas caka infantilna kopia Home Alone. Takze namiesto regulernych akcnych scen sledujeme ako parta nesikovnych securitakov likviduje elitne komando imbecilov vdaka tragikomickym pascam. Je to skoda, lebo ked obcas dôjde aj na nejaku tu prestrelku alebo bitku, tak je to natocene celkom dobre. Technicka stranka je v poriadku a film nepôsobi podfinancovane. Ale bohuzial sa v nom deju strasne hluposti a vsetky postavy su otravne natolko, ze im prajete smrt. Banderas je ako hlavny hrdina cely cas zamraceny a Kingsley sa ani zdaleka nepriblizuje slizkosti Alana Rickmana z Die Hard. Film mal potencial byt devätdesiatkovym pohodovym beckom ale namiesto toho to je infantilna otravna zlatanina. 3/10. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná past v obchoďáku. Jenom... podstatně horší, no. Přitom zase tolik nechybělo. Když si po úvodním chaosu na dálnici Desrochers vzpomněl, že existuje něco jako geometrie akčních scén, začaly stát přestřelky za to. Má to tempo, je to dramatické, ale postavy občas dostanou mrtvici a pak začnou otvírat dveře, za kterými čeká sniper a podobně. Nemluvě o tom, že co jim občas leze z pusy (především tedy Jemie, jež je vůbec nejslabším článkem filmu), je jak z generátoru patetických hlášek. Popravdě mi přijde, že Banderas, Kingley a McIntyre si svoje repliky sami upravili, protože na rozdíl od ostatních mluví jako lidé, jsou sympatičtí a odvádějí fakt dobrou práci. A někteří z nich mají i příběhový arch. Trochu divné, že tady spíš ochranka kydlí profesionální zabijáky něž naopak (vážně to nemohli být všechno mazáci jako Eddie?), ale to je asi to poslední, co by vám mělo vadit. Spíš je škoda, jak vážně se to bere, protože Banderas opakovaně vykostí několikanásobnou přesilu a jezdí po krámu na motorce, je tady holohlavý maník s cepínem, co leze po stěnách, členové ochranky vyrábějí improvizované bomby a střílejí z luku – mít to pod rukama Joe Lynch nebo James Gunn, byla by to jiná sranda. A možná by tam i vedlejší postavy měly nějaký payoff. Takhle je to jenom spotřební béčko. Solidní, zábavné, ale nijak vynalézavé, bez zajímavého gimmicku nebo nekonvenčních nápadů; zkrátka takové, co už nikdy nebudete potřebovat vidět znovu. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"What a shit night." Béčko pohybující se na pomezí PŘEPADENÍ 13. OKRSKU, SMRTONOSNÉ PASTI a SÁM DOMA. Scénář nepřekvapí, moc nenapne a ani celkově nepobaví, rejža tomu taky moc drajvu, stylu nebo atmosféry nedodal, ale na akci je vidět trochu snaha... Kromě nudného děje mě nejvíc otrávilo, jak snadno se ti žoldáci nechali převálcovat od party platfusáckých sekuriťáků. A Ben Kingsley měl hádám za víkend odtočeno a na ten film zapomněl ještě na place. Na jedno zkouknutí. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Klasické jednoduché akční béčko, kterému kralují drsňák Antonio Banderas a charismatický Ben Kingsley, příběh je zcela tuctový, přesto docela zábavný, moc nenudí a má plno zajímavých nápadů. Zpracování je lehce podprůměrné, kamera je zejména v akčních scénách poměrně nepřehledná, ale to se tak nějak dalo očekávat. Záporáci jsou těžce o ničem, postavy, až na dvě zmíněné výjimky, mi vůbec nesedly. Pochopitelně i zde je spousta nelogických, dá se říct až hloupých scén, velkou výhodou však je, že snímek vcelku rychle uteče, jinak by to byl mnohem větší průšvih. 3/10. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic nového. 1)  Vše, co tvůrci nabízejí, jsem už viděl dříve a většinou v lepším podání. Během prvních deseti minut tohoto předvídatelného kousku je jasný další průběh včetně detailů a budoucích mrtvých. Upřímně řečeno, čekal jsem kapičku sofistikovanější průběh, ale tvůrci se s tím nemažou a rychle rozjedou prvoplánovou podívanou, ve které se postavy řadí do šuplíků klaďas - záporák jako figurky na šachovnici podle barev._____ 2)  Film jednoznačně spoléhá na dva své taháky, na 57letého Antonia Banderase (nováček v ochrance) a 74letého Bena Kingsleyho. Jimi taky vyčerpá všechny důvody, pro které by snad stálo za to ho zhlédnout._____ 3)  Zaznamenal jsem pěkného 35letého Australana Liama McIntyra (šéf ochranky) a mladě vyhlížejícího 36letého Číňana z Tchaj-wanu Jiro Wanga (člen ochranky)._____     4)  Výstižný koment: Marze**. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama