Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Béčko jak vyšitý. Antonio Banderas tu je v roli tajuplného sekuriťáka, který toho moc nenakecá, ale zato zase poměrně obstojně koná. Natočené je to přesně tak, jako když si představíte lepší Segalovku. Zamotaná kamera, akce, kde nevíte, kdo je kdo, ale pořád Vás to tak nějak neuráží. Někdo podobné filmy třeba i občas vyhledává. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacne sa to nadejne prestrelkou pri prepadnuti konvoju, ale potom sa film presunie do Kauflandu a namiesto beckovej variacie na Die Hard nas caka infantilna kopia Home Alone. Takze namiesto regulernych akcnych scen sledujeme ako parta nesikovnych securitakov likviduje elitne komando imbecilov vdaka tragikomickym pascam. Je to skoda, lebo ked obcas dôjde aj na nejaku tu prestrelku alebo bitku, tak je to natocene celkom dobre. Technicka stranka je v poriadku a film nepôsobi podfinancovane. Ale bohuzial sa v nom deju strasne hluposti a vsetky postavy su otravne natolko, ze im prajete smrt. Banderas je ako hlavny hrdina cely cas zamraceny a Kingsley sa ani zdaleka nepriblizuje slizkosti Alana Rickmana z Die Hard. Film mal potencial byt devätdesiatkovym pohodovym beckom ale namiesto toho to je infantilna otravna zlatanina. 3/10. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Veterán“ s post-traumatickým syndrómom dostane prácu v obchodnom dome a hneď prvý večer musí zachraňovať mladé dievča, ktorú chcú zabiť aby nemohla svedčiť. Klasický scenár bez známky pokusu dostať do toho moment prekvapenia. V rámci možností solídny výkon A. Banderasa a B. Kingsleyho, ale oni dokážu aj viac. (Trošku nechápem účinkovanie B. Kingsleyho v tomto filme.) Nevyužité prostredie (obchodný dom), nevyužitý potenciál hereckých legiend. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Taková parodie na akční filmy možná by mělo být v žánru připsané i komedie. 4 sekuriťáci a 1 sekuriťačka zachraňuji v vylidněném supermarketu holku co chtějí nějací chlápci zabít. Problém je v postavách jelikož jeden sekuriťák (Banderas) si hraje na Ramba jeden se připosere už na začátku (Mason) jedna ženská má vše na salámu a jeden je nagelovaný imbecil co si hraje na šéfa  jeden umře tak rychle, že nezačal ani vadit  ti co jich nahánějí na tom nejsou o nic lépe. Jeden tam chodí s 2 katanami    přičemž všichni ostatní mají střelné zbraně jeden tam má cepíny a rozhodne se jen tak vyšplhat do toho supermarketu do jedné ženské se tu střílí šípy a ona nic v pohodě nevadí jí to. Ta holka si zde pouští autíčko na dálkové ovládání přičemž kdyby do něho daly bombu (jeden z nich je expert na výbušniny) mají po starostech a navíc jsou tak debilní, že jich nenapadne ho zničit. P.s. kde zmizel ten druhý odstřelovač? P.p.s. co se stalo s tou ženskou co to měla na salámu nepostřehl jsem , že by umřela ? 40 procent ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo. Jasně, Banderas by mohl mít více akčních pasáží, ale na to jak to bylo postavený já byl opravdu spokojen. Jeden objekt je dycky sranda, tentokrát jde o obchoďák a pár sekuriťáků, někteří jsou samozřejmě ňoumové a holka, která je svědkyní se zde ukryje a lidi, co jí chtějí dostat si jdou pro ni. Takový náměty mám rád a film na svou stopáž krásně uteče a fůrt se tam něco děje. Velký plus je i Ben Kingsley který záporáka si střihl opravdu dobře. Béčkový výplach, který neurazil. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama