Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic nového. 1)  Vše, co tvůrci nabízejí, jsem už viděl dříve a většinou v lepším podání. Během prvních deseti minut tohoto předvídatelného kousku je jasný další průběh včetně detailů a budoucích mrtvých. Upřímně řečeno, čekal jsem kapičku sofistikovanější průběh, ale tvůrci se s tím nemažou a rychle rozjedou prvoplánovou podívanou, ve které se postavy řadí do šuplíků klaďas - záporák jako figurky na šachovnici podle barev._____ 2)  Film jednoznačně spoléhá na dva své taháky, na 57letého Antonia Banderase (nováček v ochrance) a 74letého Bena Kingsleyho. Jimi taky vyčerpá všechny důvody, pro které by snad stálo za to ho zhlédnout._____ 3)  Zaznamenal jsem pěkného 35letého Australana Liama McIntyra (šéf ochranky) a mladě vyhlížejícího 36letého Číňana z Tchaj-wanu Jiro Wanga (člen ochranky)._____     4)  Výstižný koment: Marze**. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Taková parodie na akční filmy možná by mělo být v žánru připsané i komedie. 4 sekuriťáci a 1 sekuriťačka zachraňuji v vylidněném supermarketu holku co chtějí nějací chlápci zabít. Problém je v postavách jelikož jeden sekuriťák (Banderas) si hraje na Ramba jeden se připosere už na začátku (Mason) jedna ženská má vše na salámu a jeden je nagelovaný imbecil co si hraje na šéfa  jeden umře tak rychle, že nezačal ani vadit  ti co jich nahánějí na tom nejsou o nic lépe. Jeden tam chodí s 2 katanami    přičemž všichni ostatní mají střelné zbraně jeden tam má cepíny a rozhodne se jen tak vyšplhat do toho supermarketu do jedné ženské se tu střílí šípy a ona nic v pohodě nevadí jí to. Ta holka si zde pouští autíčko na dálkové ovládání přičemž kdyby do něho daly bombu (jeden z nich je expert na výbušniny) mají po starostech a navíc jsou tak debilní, že jich nenapadne ho zničit. P.s. kde zmizel ten druhý odstřelovač? P.p.s. co se stalo s tou ženskou co to měla na salámu nepostřehl jsem , že by umřela ? 40 procent ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Veterán“ s post-traumatickým syndrómom dostane prácu v obchodnom dome a hneď prvý večer musí zachraňovať mladé dievča, ktorú chcú zabiť aby nemohla svedčiť. Klasický scenár bez známky pokusu dostať do toho moment prekvapenia. V rámci možností solídny výkon A. Banderasa a B. Kingsleyho, ale oni dokážu aj viac. (Trošku nechápem účinkovanie B. Kingsleyho v tomto filme.) Nevyužité prostredie (obchodný dom), nevyužitý potenciál hereckých legiend. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

masino 

všechny recenze uživatele

Začalo to veľmi dobre, pripomínalo mi to film Osie hniezdo, avšak čím ďalej sa film rozvíjal, tým viac to išlo do...viete kam. Koniec bol čerešnička. Škoda mohol to byť aspoň priemerný akčný film, ktorý si pozriete keď ste doma úplne znudeny a potrebujete vypnúť pri akcnaku. Toto nie je ten prípad. Absurdita sa posunula na vysokú úroveň... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď Ben Kingsley, ktorý je nižší ako vlastná manželka, prehlási: "Spálená zem! Nikto neodíde živý!", to mi hneď naskočí husia koža. Celý film je nakoniec o pretŕčaní sa Banderasa ako toho slušného siláka a aby sa ešte viac vynímal, tak mu tam nahodili kolegov, ktorí vyzerali menej nebezpečne, ako SBSkári v dôchodkovom veku, čo stoja v Kauflande. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama