Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět kamarádů z dětství si užívá ve společném bytě v srdci Paříže díky velkorysosti jednoho z nich - Samuela. Jeho otec mu však nečekaně zastaví přísun peněz a Samuel, ve snaze neprozradit nepříjemnou situaci kamarádům, se pouští do riskantních projektů. Štěstí mu však nepřeje – zaplete se s místní mafií, poštve si proti sobě dealery drog, neuspěje ve světě diskoték a nakonec ho ještě začne hledat policie. Nezbývá mu nic jiného, než přiznat pravdu svým spolubydlícím kamarádům a požádat je o pomoc... (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (55)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že ma "Five" bavil viac ako som očakával. Nič to však nemení na fakte, že tento snímok sadne skôr mladším ročníkom než kategórii "tesne" pred otrčením kopýt (obrazne povedané). Je to taká pohodička pritiahnutá za pačesy, ktorá občas pobaví viac, občas menej. Rozum namáhať divák nemusí ... ()

M_crha 

všechny recenze uživatele

Nevím kam to zařadit , každopádně je to perfektní komedie. Možná bych to přirovnal k Fakju pane učiteli ale má to určitou jemnost a takový ten zábavný esprit co mají francouzské komedie. Je to čistá kino zábava, která rozhodně neurazí a scény z filmu se každému budou vybavovat dlouho potom co film viděl. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám tu skútr. Nechceš ojet?" Dementní feťák, zabržděný nadrženec, zkrachovalý ulhanec, obsedantní hypochondr a docela pěkná slečna. V čem je tato pětka bláznivá? V ničem, ale mě spíš vadí, že nebyla ani trochu vtipná. Patrně to bude ve mně. Já se totiž neumím pořádně uvolnit, nikdy se nesjíždím, při sledování bukkake se neudělám a kálení na rohožku mi připadá dětinské. Vlastně mě bavilo jenom to Thajsko a zásahy dvou obličejů jednou fackou. To bylo prima, ale jinak to oscilovalo mezi nudou, trapností a spoustou nezáživných keců. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Moderná francúzska komédia, ktorá sa vyznačuje prvkami práve tak typickými pre Francúzov - ľahostajný parížsky život, utrácanie peňazí, tráva a život v spoločenstve. Tento snímok mal viac pozitívnych a úsmevných momentov ako tých nudných a nelogických. To by sme asi boli ale blázni, keby sme v komédii hľadali logiku. Ja som od tohto niečo očakával a viac-menej som to dostal. Skvelý tip na odreagovanie. 70 % ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Francouzská komedie už dlouhé roky není jenom zaprášená vzpomínka na plodné roky pánů de Funèse, Richarda, Lefebvreho a dalších. Francie made in rok 2016 se už spíše kloní k zámořskému stylu vyprávění a v tomto případě to není tak úplně na škodu. Bláznivé (jak by naznačoval český překlad názvu) to tak úplně není, ale jinak příjemná trendy záležitost. Pět postav, pět charakterů a jedna ne úplně originální drogová zápletka. Příjemné, zábavné, pařížské. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 27. května do 28. července 2015 v pařížském regionu a v Thajsku. (bianci)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (ČSFD)

Reklama

Reklama