Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pořad jasně dokazuje důležitost péče o svou paměť, tj. pravidelný spánek, mnemotechnické pomůcky a gingko běloba. Třeba já, kdybych nezapomněl, kam jsem si založil dálkový ovladač na televizi, nikdy bych toto nesledoval. Ovšem takhle si člověk na Nova Gold pustí Spongeboba, výborně se baví, a pak je příliš líný a zaneprázdněný jít k televizi a usilovným mačkáním to přepnout jinam. Takže přetrpí přitroublého Skuby důa a tohleto mu uštědří totální knockaut, vyžere mozek, takže člověk jen nevěřícně zírá a není schopen jakékoli akce. Nelze bez následků přežít takové otázky, jako "co se dělá na záchodě", "co mají společného muž a pes" (mimochodem, kulky jsou až na třetím místě, na tom prvním je ocas!) apod. To vše provázené huhňáním Matonohy, který prokázal, že jeho herecký rejstřík není nijak široký, zkrátka pořád hraje starého známého Benbelína z Comebacku. A může jen litovat, že se nenarodil o pár tisíciletí dřív, protože tehdy museli při mozkových operacích udělat díru do lebky pazourkem, on to dokáže pár slovama. Mimochodem jsem zjistil, že asi nejsem Čech, páč moje odpověď na otázku "při jaké činnosti si musíme stoupnout na židli?", tj. "když se chceme oběsit", vůbec v nabídce nebyla, a mě to přitom napadlo hned na prvním místě! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na televizi se už skoro nedívám a na pořady už vůbec ne. Když naše malá čumí na bednu a já kolem uklízím nebo pracuju na kompu, je tohle jediný pořad u kterého ji neprosím, aby to přepnula na nějaký seriál nebo film. Matonoha mi nevadí ani jako herec a ani jako moderátor. Hodnocení naprosto neodpovídá kvalitě, která je na dnešní poměry TV žumpy vlastně až nadprůměrná.55%. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprostou kopii 5 proti 5 (do posledního detailu) - takže se defacto jedná o recyklaci starého soutěžního pořadu. Za mě rozhodně ano.. Co vzniká teď za nové soutěžní pořady to je většinou odpad a utrpení.. Matanoha se snaží, je daleko energetičtější než Novotný. Netvrdím, že je to nějaký hit, na druhou stranu jako nějaká přímá konkurence prostřena (které se vysílá ve stejný čas) proč ne.. 60% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na mateřské jsem tento "skvost" několikrát viděla, protože moji tehdy ani ne dvouletou to z nějakého důvodu fascinovalo (možná se jí líbila barevná znělka, možná dětinský Matonoha, nevím) a mně se nechtělo zrovna pracovat. Takže jednu naleštěnou hvězdu za to, že mi pořad dokázal zajistit půlhodinu klidu v krizovém období, kdy mrně nevydrželo u pohádek a já už byla z hraní maňáskového divadla celá tumpachová. Dám i druhou poblikávající chcíplotinu, jelikož sledovat "Co na to Češi" je vážně lepší než pucovat umyvadla a hajzlíky. 30% ()

Kubiny 

všechny recenze uživatele

V nouzi se na to dá koukat, ale na zábavnou televizní show, to zábava prostě moc není. Vtipné jsou občas pouze odpovědi. Víc hlášek je od soutěžících, než moderátora. Matonoha je v tomhle naprosto mimo, neví co říkat, vtipy jsou zoufalé, snaha o napínání diváků přehnané. Tohle není milionář, má to být uvolněné a zábavné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)
  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)

Reklama

Reklama