Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

easer07 

všechny recenze uživatele

Takže pro úvod chci podotknout, že původní verzi 5 proti 5 jsem neviděl. Každopádně tohle mohl být velice slušně pojaté pořad. Dojem z něj kazí to, že si samozřejmě mohli vybrat ostřílenějšího moderátora. Tomáš tam šíleně pobíhá a bublá na soutěžící. Druhá a zásadnější věc je ta, že je vidět nesmyslné vymýšlení odpovědí a čísel, které autoři vymýšlejí někde ve spěchu za kamerou. Ovšem s přihlédnutím je to průměrná zábava. ()

LesniManekyn 

všechny recenze uživatele

Americký originál Family Feud jsem byla schopná sledovat v kuse od rána do večera (za což se trochu stydím), ale na českou verzi se dá bohužel dívat jen po kalbě. Matonoha neumí improvizovat, občas mluví z cesty a trochu se mi zdá, že se šišláním a celkovým vystupováním snaží napodobit moderátora Bena Gleiba z americké soutěže Idiotest. Každopádně pořád lepší než pořady typu Popelka. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hodnotit odpadem, je trochu přehnané. Není to žádná velkolepá soutěž, slovenskou předlohu jsem neviděl, tak nebudu porovnávat, avšak jako výplň dopoledního vysílacího času je to dobré. Matonoha si sice šlape na jazyk a možná kdysi podobné počiny parodoval, aby později sám zabředl do podobných soutěží, ovšem moderování mu jde poměrně dobře, občas má trefné i sympatické poznámky a do konceptu pořadu celkem dobře zapadá. Samozřejmě, že se člověku chce postesknout si po kvalitních soutěžních hrách typu Riskuj! nebo O poklad Anežky české. Přesto si myslím, že Co na to Češi není zdaleka tou nejblbější soutěží, co byla, je či bude na našich obrazovkách. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele

Tak tuhle soutěž jsem sledoval na německé televizi, kde soutěžily rodinné týmy. Familien duell, který skvěle uváděl lehce arogantní Werner Schulze-Erdel. Matonoha je velice špatný herec, jeho vrchol je dement Pepan z Ulice.Češi 30 let s křížkem po funuse vytvořili celkem ubohou atrapu této skvělé soutěže. Hlavně ten název je nesmyslný, mělo by se to jmenovat Co na to vidle z Moravy, protože českých týmů tam je jak šafránu ()

Meev 

všechny recenze uživatele

60%... Přijde mi to něco nového, něco, co tu ještě nebylo. Zajímavé otázky, týmy, načasování. Mě to baví. Souhlasím, Matonoha se do pozice moderátora asi nehodí, ale četl jsem tu narážky na jeho mluvu (s tím souhlasím), ale také na jeho neustálé vyptávání, jako kdyby cituji: "měl iq 10letého dítěte"... dělá to, aby pořad prodloužil a aby z něj něco bylo, kdyby to neříkal, nemusel by tam vůbec být a soutěž by měla 15 minut. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)
  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)
  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)

Reklama

Reklama