Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Kubiny 

všechny recenze uživatele

V nouzi se na to dá koukat, ale na zábavnou televizní show, to zábava prostě moc není. Vtipné jsou občas pouze odpovědi. Víc hlášek je od soutěžících, než moderátora. Matonoha je v tomhle naprosto mimo, neví co říkat, vtipy jsou zoufalé, snaha o napínání diváků přehnané. Tohle není milionář, má to být uvolněné a zábavné. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na televizi se už skoro nedívám a na pořady už vůbec ne. Když naše malá čumí na bednu a já kolem uklízím nebo pracuju na kompu, je tohle jediný pořad u kterého ji neprosím, aby to přepnula na nějaký seriál nebo film. Matonoha mi nevadí ani jako herec a ani jako moderátor. Hodnocení naprosto neodpovídá kvalitě, která je na dnešní poměry TV žumpy vlastně až nadprůměrná.55%. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vrchol ubohosti je hodnotit tento pořad odpadově. Opravdu nechápu myšlení zdejších rádoby intelektuálů, kterým se nezavděčí skoro nic - s vámi musí být pořádná zábava sledovat televizi! Úplně si dokážu představit vaše neustálé opovržení, hořkost, či trapný sarkasmus naprosto narušující jakoukoliv snahu o vypnutí a prosté bavení se bez velkého přemýšlení. Ale k pořadu... Mně osobně přijde fajn. Není to žádná pecka, kterou by člověk napjatě sledoval, ale námět je fajn, lidmi vybraná slova občas překvapí a nutnost rychle improvizovat pobaví. Jestli si tu někdo stěžuje na Matonohu a jeho možnou trapnost - je to komik. Komici JSOU trapní. A zrovna tento člověk, leč skutečně trapně hláškuje, svou roli splňuje - zlehčuje jakékoliv možné napětí a navozuje celkovou, pohodovou atmosféru. No, jak jsem řekl na začátku - je mi z vás tady zle. Nekoukám sice každý den a je to pro mě vysoce průměrný pořad, ale na vaši úroveň se nesnížím. 55% ()

rt12

všechny recenze uživatele

Televize zapnuta v očekávání hokejového zápasu a při přepínání padla jsem na tento ,,Zábavný pořad". Kde se pan Matohuhňal učil verbálnímu projevu (JAMU ???) je mi záhadou. K samotné soutěži : otázky na úrovni ,, Co udělá zajíc, když na poli najde mrkev " + hnusné studio + již zmiňovaný trapný nemoderátor = naprosto NEZAJÍMAVÉ. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprostou kopii 5 proti 5 (do posledního detailu) - takže se defacto jedná o recyklaci starého soutěžního pořadu. Za mě rozhodně ano.. Co vzniká teď za nové soutěžní pořady to je většinou odpad a utrpení.. Matanoha se snaží, je daleko energetičtější než Novotný. Netvrdím, že je to nějaký hit, na druhou stranu jako nějaká přímá konkurence prostřena (které se vysílá ve stejný čas) proč ne.. 60% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)
  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)

Reklama

Reklama