Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Špičkový izraelský agent se vrací z odpočinku, aby dopadl palestinského bojovníka, o kterém byl přesvědčen, že ho zabil. Roztočí se tím kolotoč chaotických událostí. (Netflix)

Recenze (49)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Co se týká daného seriálu, dostal jsem se k němu jen díky ČSFD a místnímu hodnocení. Podle synopse jsem čekal napínavý thriller, ale bohužel jsem spíše zklamaný. Ani nebudu řešit to, že mi neseděly postavy a vlastně všechny místní zvyky. Více mi vadilo zpracování, které na mě působilo strašně televizně a na to už jsem v dnešní době, kdy jsou seriály srovnatelné s kinoprodukcí, hodně rozmazlený. Seriál má svoje napínavé chvíle, ale bylo jich málo. Další série už nedám. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Poněkud zklamání. Čekal jsem nějaký drsný seriál o tom, jak to v těch končinách chodí, opravdový, šokující, zneklidňující atd. Ale dostalo se mi seriálu takového nemastného neslaného. Postavy obecně nezajímavé, k nikomu jsem si nevytvořil nějaký vztah, nevtáhlo mě to. Celkově jsem čekal i více akce, napětí, drama, psychologie. Ale nic. Bylo to svým způsobem zajímavé, donutilo mě si to přečíst něco o Izraelsko-palestinském konfliktu, netradiční prostředí, zajímavá kamera a obecně styl. Ale chybělo tomu něco, abych to hltal a nemohl se dočkat dalšího dílu. Po tom hodnocení zde a i doporučení kamarádů jsem čekal rozhodně více. Howgh! ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

V Izraeli se podívali na seriál 24 a řekli si, že si také zaslouží svého Jacka Bauera. Tedy postavu, která bude hodně mlátit lidi, hodně střílet a navíc ho nebudou mít rádi ani ti jeho, ani jeho nepřátelé. Jak sezóna začne, tak je to vlastně hodně super - špionážní serepetičky jsou super, akční ceny napínavé, postavy zajímavé. Jenže pak jsem si uvědomil, jak tomu hrozně škodí, že epizody mají téměř sitcomovou délku. Ono totiž v tom příběhu je tolik zvratů, tolik změn rozpoložení postav na šachovnici, že to působí vlastně dost pitomě. Zvlášť jsem si to uvědomil, když jsem to někomu vyprávěl. K tomu všemu je s průběhem sezóny čím dál více evidentní, jak tvůrci neměli pomoc peněz. V konverzační scéně jsou skoro pořád jen dvě postavy a když je nějaký exteriér, tak jsou tam jako komparz ty stále stejné dvě arabské ženy, stejná žlutá palestinská Škoda Fabia a stejná dodávka komanda. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další seroš, s nímž jsem po dobu sledování prakticky splynul. Žasnu nad tím, že i v těchto končinách vznikají moderní dramatická díla bez patosu, navíc schopná vhledu do myšlení a pohnutek postav z obou znesvářených stran. Na první sérii mi vadil v podstatě jen způsob zapojení do děje Doronova syna Ida. Jeho schopnost být nepozorovaně u všeho důležitého, co se odehrávalo v domě hlavního hrdiny, se pro mě postupně stala lehce směšnou a ve výsledku rušivou. Jinak našlápnuté první sérii to ubíralo na tempu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriálu mě příšerně iritoval ten idiot s ruční kamerou (a parkinsonem) co musel vše snímat v detailu. Díky tomu jakmile se něco děje nastoupí epileptický záchvat kamery a není vidět nic. Další věc co mi celkem lezla krkem, byl ten počet pokusů o “chycení teroristy”, kdy asi tak v třetí epizodě je jasné, že každý pokud před dvanáctou epizodou (minimálně) bude fail. Prostě scenáristicky ne moc zvládnuté. Dost na pěst byl také nejmenovaný exot s tetováním. Co ten všechno podělal, to bylo až k nevíře. Co musím na druhou stranu vyzdvihnout, je (občas) délka epizody lehce nad 30 minut. Prostě žádná moc zbytečná vata. To samé oceňuji, celkem nevybíravý přístup k postavám. Nikdy nevíte na koho to padne.. ()

Galerie (123)

Reklama

Reklama