Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Během dlouhodobé tajné mise zachytí tým stopu vůdce Hamásu, na kterého má spadeno tajná služba Šabak. A Doron vláká do léčky zarputilého mladého boxera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě, že to nemá 15 sérií, to by mě zabilo. Tak, jak bylo někde řečeno, po mezinárodním úspěchu prvních dvou řad natočili trojku v jiném stylu, údajně zajímavějším pro zbytek světa. Nebylo to vůbec potřeba. Jednička a Dvojka měly tím, kde vznikly, svůj osobitý charakter a překvapivě poutavý přístup. No dobře, i s jiným přístupem se jim to zase podařilo. I když pozvolnější způsob, všechno co tam má být, tam zůstalo. První epizoda byla opravdu úvodem, ale tohle není seriál, od kterého se dá odejít. A v půlce této řady se tahle neuvěřitelná jednotka přesune přímo do Gazy, což je obecně považováno za dobrovolnou sebevraždu, a až do konce je to nervák jako ... co? Třeba jako prase. Kromě akčních nářezů je posledních 6 epizod nepřetržité napětí a pokud to zdravíčko dovolí, je nutno je vidět v jednom zátahu. Jsem rád, že momentálně není další řada a půjdu si odpočinout na běžné střílení do nějakého amerického městečka (Banshee). ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fauda je sázka na jistotu! Třetí setkání s izraelskou jednotkou bojující proti arabským teroristům je opět vynikající. Drama a napětí do poslední chvíle a neuvěřitelným závěrem. Velkou devizou je objektivita. Je vidět i chyby a přešlapy Izraelců a tu a tam můžete i soucítit s Araby, ale opravdu jen zřídka. Dokonalý zážitek! ()

Reklama

deLaFere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden a půl hvězdy dolů. Přibylo akčnosti, ubylo logiky. Asi klasika s přibývajícími sériemi. Druhým negativem je motivační stránka jednání hrdinů. V určitých fázích seriál popírá první dvě série, viz třeba Steve. Velmi rozporuplná je postava Bashara, často jsem jeho jednání nevěřil. Bohužel jsem se i jednou ironicky zasmál, příjezd sanitky na poslední chvíli je naprosto tuctový DEUS EX MACHINA. Doronovo jednání v kontextu vztahu se Shirin v prvních dvou sériích bylo uvěřitelné a dávalo seriálu emoce (nejenom se Shirin, třeba i s jeho manželkou). Vztah k Basharovi mi připadá ambivalentní. Hrdinům jste prostě fandili a chápali je. Třetí série je bohužel v tomhle ohledu výrazně slabší. Jinak se stále jedná o velmi slušný počin, s přetrvávající atmosférou a jednoduše rádi vidíte své oblíbené postavy. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi vydarena seria. Rozhodne scenar viac drzi pokope a hoci obcas tvorcovia popustili uzdu fantazii, zvlast v poslednych epizodach, stale je to zabavne, odsypa. Dva diely potom urcite svojou atmosferou a napatim su na plny pocet. Tri serie som zhltol prakticky za tyzden, hoci tie prve dve boli len priemerne. A preto citim, ze treba zmenu. :) Odporucam. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mentálně značně labilní fousatci mechanicky a na potkání rutinně odstřelují a vraždí desítky araboušů, které jen tak někde náhodou a neosobně zahlédnou stát nebo sedět (zblízka nebo záludně ze zákrytu s dalekohledem) a nikdo ani nemrkne. Ale když jeden z nich konečně dostane kulku do blízkosti kulek, tak je z toho srdceryvně ozdravná a hluboce emotivní hodinová pasáž, jako by se svět v základech zachvěl a vesmír slzy ronil ... (a ty "figurky", které oni sami jen tak hromadně odstřelili asi neměly žádný předchozí život, přátele, příbuzné, emoce atd.). Slušně podivné a vpravdě nestranné... A k odsunu hysterické izraelské děvušky obětavě povstane celá izraelská armáda a v pohodě ubudou další desítky arabských soudruhů ... A docela srandovní je že tahle partička vjíždí do Gazy jako všelijací prodavači a řemeslníci v dodávce už tak po sto padesáté (včetně vytáhlé techno mužatky v oblíbeném upnutém hidžábu) a ještě je pořád nikdo nezná :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Při útoku zasáhne Doron (Lior Raz) prchajícího Fauziho Hamdama (Amir Khatib) zezadu do levé lopatky. Ovšem při dalších záběrech útěku má Fauzi průstřel v pravé polovině hrudníku. (mikulin)

Reklama

Reklama